Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • “Durf eens in de spiegel te kijken”
  Rate this post

  Mijn leven kende vele, enorm pittige uitdagingen. Dat heeft me echter niet tot slachtoffer gemaakt, maar me juist uitgedaagd. Door naar mijn eigen rol te kijken, kreeg ik greep op terugkerende patronen. Met de inzichten die dat opleverde, heb ik mijn leven veranderd. De kracht van de gedachten op mijn leven was één van de lessen die ik hieruit geleerd heb.

  Ons leven wordt onder andere gebouwd op onze onbewuste overtuigingen die we al meekrijgen vanaf onze geboorte. Van daaruit maken we steeds zelf de (onbewuste) keuzes waarmee we ons gehele leven opbouwen: werk, liefdes­relaties, financiën enzovoort.

  Samenwerking tussen lichaam en geest
  In mijn werk als verpleegkundige en lichaamsgericht psychotherapeut heb ik de enorme samenwerking tussen lichaam en geest leren kennen. Als hartcoherentiecoach en trainer heb ik vervolgens geleerd om deze koppeling te gebruiken, zodat mensen beter inzicht in hun eigen gedachten en handelen krijgen en hun leven daardoor zélf kunnen veranderen. Being in Balance Coaching heeft mijn idee dat je gedachten je leven bepalen enorm versterkt en daarmee ben ik me sterker gaan richten op de kracht van de gedachten. Dit is een bepalend onderdeel in mijn huidige manier van werken.

  Het is geweldig wat mijn zelf ontwikkelde DNA-methode (Denk Nu Anders Doe Nu Anders) teweegbrengt bij mijn klanten. Ik begeleid ondernemers en ZZP’ers in hun persoonlijke ontwikkeling, laat hen in de spiegel kijken, pijn loslaten en wonderen ontdekken. Ik zie dan dat ze beter in hun vel komen te zitten, actie ondernemen en hun leven meer vanuit hun hart en positieve (helpende) gedachten oppakken, waardoor ze enorm gaan groeien, zowel privé als op werkgebied.

  Spiegel
  Ik wil mijn steentje bijdragen aan een positievere energie op de wereld door werknemers bij het MKB en ZZP’ers te begeleiden in het ontdekken van hun eigen stem, in hun eigen hart en mindset.
  Ze helpen stappen te zetten met kracht, stappen in het leven wat ze diep in hun hart graag willen. We dragen tenslotte allemaal zélf de verantwoordelijkheid als het gaat over alles in ons leven, we mogen dat enkel meer gaan zien, veranderen en leven. Durf dus eens in de spiegel te kijken en neem het lef om de uitdagingen aan te gaan. Neem je brein onder handen en verander daarmee je leven.
  Dit doe ik door de DNA-methode verder uit te bouwen. Die combineer ik met bewustwording van de kracht van onze gedachten op ons leven, Being in Balance, hart­coherentie, EFT, overtuigingsoefeningen en gedachten­training. In workshops, online programma’s, groeps­trainingen, lezingen en individuele coaching.

  Bijdragen aan meer bewustwording
  Mijn missie is om mensen er bewust van te maken dat ze een kéúze hebben in hoe ze willen leven en ze dan te inspireren, motiveren en enthousiasmeren dat ook te gaan dóén. Stel je een wereld voor, waarin iedereen beseft dat het hun eigen gedachten zijn die bepalen hoe ze in het leven staan en dat ze daarmee zelf de mogelijkheden creëren om het leven te leiden dat ze graag willen. Wat zou die wereld er anders uitzien! Bijdragen aan meer bewustwording en toepassing van dit inzicht op deze wereld en daarmee het leven hier een stukje fijner maken, is mijn grote droom.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply