Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Durf groots te dromen!
  Rate this post

  Als ondernemer ben ik constant in ontwikkeling. Mijn bedrijf bestaat nu 5 jaar en in de afgelopen jaren heb ik veel gedaan aan zelfontwikkeling. Immers, als ik groei, groeit mijn bedrijf ook en kan ik mijn cliënten en klanten nog beter helpen.

  Maar wat als je, ondanks dat je zo hard aan jezelf werkt en jezelf up-to-date houdt met de laatste vakkennis, je het gevoel hebt dat het niet goed genoeg is? In het afgelopen jaar heb ik veel vrouwelijke professionals mogen begeleiden en wat me opvalt is dat veel vrouwen ergens toch ervaren dat ‘het nooit goed genoeg is’ of ‘zij nooit goed genoeg zijn’. Alle cursussen, opleidingen en trainingen ten spijt. Vrouwen zijn er een kei in om zich over het algemeen (onnodig!) kleiner te maken dan ze werkelijk zijn. Ogenschijnlijk zelfverzekerde vrouwen zijn in hun diepste wezen soms toch ook best onzeker en twijfelen of ze wel voldoen. Voldoen waaraan eigenlijk? Want die maatstaven leggen we onszelf op.
  Streef na wat je het liefste wilt of zou willen bereiken. Al doende leer je namelijk. In beweging komen is altijd de eerste stap en van hieruit ontstaan nieuwe bewegingen, die je vaak niet kunt overzien wanneer je die eerste beweging of stap niet zou hebben gezet.
  Ik begeleid vrouwen met deze stappen. Ik nodig je uit om naar binnen te kijken en aan vertrouwen te werken, tegelijk groots te dromen en een stevige portie daadkracht te ontwikkelen. Om dat in de wereld te mogen zetten wat er voor jou toe doet.
  Wil jij dat nou ook? Maak dan vrijblijvend kennis of meld je aan voor één van de Daadkracht Dagen (najaar 2016). En ik vind het leuk om te horen hoe het met jouw ontwikkeling gaat. Zullen we connecten via FB, Twitter of Linked-In?

  Daadkrachtige groet,
  Chanthal

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply