Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Durf jezelf te laten zien
  Rate this post

  Heb jij dat nou ook? Je loopt op straat en in plaats van om je heen te kijken en te genieten van wat je ziet, kun jij eigenlijk alleen maar denken aan die vervelende pigmentvlek op je wang of de acne (littekens) in je gezicht. Een ander ziet het misschien niet eens, maar voor jou is het een groot probleem en je zoekt dan ook al langer naar een oplossing.

  Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Het is dus belangrijk om je huid gezond te houden. Een gezonde huid is namelijk meer dan alleen lichamelijk welzijn, het zorgt er ook voor dat jij figuurlijk lekker in je vel zit en iedere dag zelfverzekerd de deur uit kunt gaan. Maar wist jij dat er in Nederland meer dan twee miljoen mensen zijn met een huidprobleem? Jij bent dus zeker niet de enige en je hoeft je al helemaal niet te schamen of te verstoppen. Er is namelijk veel meer mogelijk dan jij nu misschien denkt.

  Er goed uitzien mag
  Hoe hard je ook je best doet om je huid gezond te houden, huidproblemen kunnen toch zomaar opduiken. Zo kun je last hebben van haartjes op ongewenste plekken, zoals je gezicht, oksels of bikinilijn en door de invloed van zonlicht of hormonen kunnen opeens meer pigmentvlekken ontstaan in je gezicht of decolleté. En veel mensen denken dat acne een probleem is waar alleen pubers mee te maken krijgen, ook veel volwassenen blijken hier zelfs op latere leeftijd nog last van te hebben. Gelukkig is er met huid- en lasertherapie vaak met een klein aantal behandelingen al een groots resultaat te behalen. Zelfs als je een tatoeage hebt waar je toch spijt van hebt gekregen, biedt lasertherapie de oplossing om hier op een veilige manier vanaf te komen.

  Kwaliteit voor je huid
  Juist omdat je huid zo kwetsbaar is en ieder mens natuurlijk weer anders, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je in goede handen bent. Alle huidtherapeuten bij Cosmetique Totale zijn hbo-geschoold en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Daarnaast werken zij met de nieuwste en beste lasers en behandelingen, die ervoor zorgen dat de huid wordt gestimuleerd om zelf aan het werk te gaan en te vernieuwen. Natuurlijk staan de huidtherapeuten graag voor je klaar voor een gratis en vrijblijvende huidanalyse om samen een oplossing te vinden voor het verbeteren van jouw huid(probleem). Je verdient het immers om gezien te worden!

  Tatoeage verwijderen
  Een getatoeëerde naam, een tattoo die slecht uitgevoerd is of een tattoo die je simpelweg niet meer zo mooi vindt? Als je een tattoo laat zetten weet je dat deze je hele leven zal blijven zitten. Toch kan het gebeuren dat je je op den duur bedenkt. Niets om je voor te schamen! Dankzij nieuwe technieken zijn tattoos niet meer zo permanent als het leek. Bij Cosmetique Totale kun je jouw tattoo laten verwijderen met behulp van de PicoPlus-laser. Deze behandeling is uniek in Nederland en sneller, veiliger en effectiever dan andere methodes. De PicoPlus-laser geeft een korte maar extreem krachtige lichtpuls in je huid, waardoor het pigment, waar de tattoo uit bestaat, opgesplitst wordt en je lichaam dit vervolgens kan afvoeren. En doordat de huid tijdens de behandeling gekoeld wordt met een speciaal apparaat is de behandeling niet alleen minder pijnlijk, maar is de kans op complicaties ook veel kleiner.

  Definitief ontharen
  Haartjes op je rug, boven je lippen of op je schouder. Iedere keer als je ze ontdekt, grijp je naar het scheerapparaat of de pot met hars. Maar wat een gedoe om dat steeds weer bij te werken! Met laserontharing kun je hier eindelijk vanaf zijn. En dat zonder bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes! De huidtherapeuten bij Cosmetique Totale werken alleen met de beste medische lasers die geschikt zijn voor ieder haar- en huidtype en iedere huidskleur. Dit betekent dat ook de donkere huid veilig behandeld kan worden.

  Huidverbetering
  Naarmate we ouder worden, merken we dat hoe we ons voelen niet altijd meer in lijn is met hoe we eruit zien. Door het verouderingsproces verslapt onze huid en ontstaan er rimpels. Daarnaast kunnen er door zon, stress en leefstijl ook ouderdoms- of pigmentvlekken in het gezicht, op het decolleté of op de handen zijn ontstaan. Maar dankzij de nieuwste technieken en behandelingen kunnen de huidtherapeuten bij Cosmetique Totale dit verouderingsproces niet alleen tegen gaan, maar zelfs terugdraaien! Zo krijg jij weer een jonge, natuurlijke en stralende huid!

  Betrouwbare en professionele zorg
  Cosmetique Totale is de grootste kliniek voor huid- en lasertherapie in Nederland. Naast de vestiging aan de Groot Hertoginnelaan 39 in Den Haag werken de huidtherapeuten op ruim 200 locaties in Nederland. Bepaalde behandelingen bij Cosmetique Totale worden vergoed door de zorgverzekeraar. Ben je geïnteresseerd in een behandeling maar twijfel je nog wat nou voor jou geschikt is? Maak dan een afspraak voor een eerste gratis consult. De huidtherapeut geeft graag persoonlijk advies en bekijkt samen met jou hoe je de beste resultaten kunt behalen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply