Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Durf jij de sprong aan?
  Rate this post

  Mijn nieuwe begin in 2016 staat in het teken van verandering en focus. En dat van jou? Ik geloof namelijk dat ik zelf nu het leven kan creëren dat ik graag wil leiden. Alle deuren staan open voor mijn wensen. Dat betekent echter wel dat ik me bewust moet zijn van mijn wensen en datgene wat ik graag wil. De volgende stap is om ook echt door die deur te durven gaan.

  Droom jij, streef je jouw passies na en heb jij het lef om te springen? Wat drijft jou en wat heb je nodig om in actie te komen om van jouw dromen werkelijkheid te maken?
  Kom in contact met je diepste zelf en ervaar een moment van inzicht, kennis, ontroering, je zintuigen open en weten dat alles precies goed is zoals het nu is.
  Neem een moment voor jezelf en ga op een plek in de ruimte staan of zitten waar jij je goed voelt. Zet je beide voeten stevig op de grond en ontspan je lichaam. Ga met je aandacht naar je ademhaling en merk dat deze met elke inademing dieper en rustiger wordt. Terwijl je op je ademhaling blijft letten, ga je met je aandacht door je hele lijf.
  Leg een hand op je onderbuik vlak onder je navel, het centrum van vreugde en zelfexpressie en een hand op je hart, het centrum van liefde, en voel je emoties stromen.
  Merk dat je het eigenlijk heel goed met jezelf kunt vinden en dat je een diepe rust vindt in er gewoon zijn en het kunnen genieten van het moment. Dat je niet een ander of iets nodig hebt om gelukkig te zijn met jezelf.
  Ervaar de vrijheid, ruimte, acceptatie, overzicht en onbeperkte mogelijkheden om alles te kunnen zijn wat jij wil! Alsof je boven op een bergtop staat, alle mogelijke paden kunt overzien en elke kant op kunt die jij wil.
  Welke mogelijkheden zie jij voor jezelf en waar zou jij mee geholpen zijn om een nieuw begin te maken?
  Mijn missie is om mensen te helpen een balans te vinden in hun privé- en/of zakelijk leven, door in contact te komen met hun kern en tot uiting te brengen wat daadwerkelijk belangrijk voor hen is.

  Mijn werkwijze kenmerkt zich in een focus op persoonlijke expressie & ontwikkeling, ervaren & uitwisselen en het ontdekken van (je eigen) mogelijkheden & doelen.
  Waar ik goed in ben, is om op creatieve en speelse wijze mensen te enthousiasmeren, energie over te dragen en mensen over een drempel heen te helpen, waardoor ruimte komt voor zelfreflectie, inzicht en groei.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply