Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Durf jij weer jong te zijn?
  Rate this post

  Als je de foto’s van tien jaar geleden bekijkt, valt je op dat je er nog zo jong en fris uitziet. Alhoewel je je van binnen nog nét zo vitaal voelt, moet je ­toegeven dat de jaren wel aan je te zien zijn. Je huid is slapper geworden, je kaaklijn is lang niet meer zo strak en de lijntjes en rimpels rond je ogen en op je ­voorhoofd zijn niet te missen. Zucht. Kon je de tijd maar terugdraaien en er weer net zo uitzien als je je voelt!

  Je huid is een orgaan dat tijdens je hele even veel te verduren krijgt. Allereerst krijg je te maken met invloeden van buitenaf: de zon, weersomstandigheden, lucht­vervuiling en bacteriën. Ten tweede heb je invloeden van binnenuit: eet je verantwoord, gebruik je medicijnen en heb je ooit gerookt? In combinatie met erfelijkheid beïnvloeden deze factoren het verouderingsproces van je huid. Je huid wordt droger, dunner, slapper en je krijgt rimpels. Kortom: een goede verzorging en een gezonde leefstijl dragen bij aan een mooie huid, maar huidveroudering zal uiteindelijk toch haar intrede doen. Je huid ziet er dof uit en gaat meer lijnen en rimpels vertonen. Hierdoor krijg je een vermoeide en verouderde look.

  Een chirurgische ingreep kan wonderen doen, maar er zijn ook andere manieren om de huid van je hals, gezicht en decolleté een boost te geven. Met carboxytherapie is het mogelijk om je huid nieuw lezen in te blazen! Wat zei je daar? ‘Carboxy-‘? Carboxytherapie is een gezichtsbehandeling die zich concentreert op anti-aging. Bij een carboxytherapiebehandeling wordt er kooldioxide geïnjecteerd in het specifieke gebied waar het probleem zich voordoet. Door de verhoogde kooldioxideconcentratie gaat je lichaam aan de slag om dit te compenseren, namelijk door meer zuurstof te transporteren naar het behandelde gebied. Doordat er zuurstof naar je huid wordt gebracht, worden de cellen ermee opgepompt. Het resultaat: je huid vernieuwt zich in een hoog tempo. Het resultaat is fantastisch: de structuur van je huid verbetert, je krijgt een frissere uitstraling en je oogt jong. Daarnaast helpt carboxytherapie ook de donkere cirkels rond de ogen te verhelpen, je huid helderder te maken, wondjes te genezen en striemen te doen vervagen.

  Niet eng
  Een injectie met kooldioxide (ook wel: zuurstof) klinkt misschien eng, maar dit is een stof die al van nature aanwezig is in je lichaam. Dit zorgt ervoor dat deze direct wordt geaccepteerd door je huidweefsel, waardoor het ook geen schade aan kan richten. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal er een intakegesprek plaatsvinden met een van de huidtherapeuten. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en worden je verwachtingen besproken. Goed om te weten: tijdens de daadwerkelijke behandeling wordt je doorbloeding optimaal gestimuleerd, waardoor je huid er iets roze of rood kan uitzien. Ook zijn er meerdere behandelingen nodig. Immers: je wordt niet slechts in één dag ouder, dus je zult ook niet in slechts één behandeling jonger worden. Kom je regelmatig langs, dan is het mogelijk om een stralende huid te krijgen én te behouden.

  Carboxytherapie is wat voor jou als jij je stoort aan…
  • een onzuivere huid. Meer zuurstof in je huid maakt dat je huid weer energie krijgt om ­pukkeltjes en onzuiverheden te helen.
  • grove huidcellen. De behandeling egaliseert een grove huidstructuur met veel poriën.
  • een grauwe huid. Je huid krijgt door de ­behandeling weer een gezonde glans.
  • huidveroudering. Je huid profiteert van de liftende werking in het gebied van je gezicht en hals. Daarnaast worden rimpels, wallen en pigmentvlekken verminderd.

  Wat kun je verwachten?
  • een liftend effect
  • een fijnere structuur van je poriën
  • vermindering van rimpels
  • vermindering van roodheid en onzuiverheden

  Over Derma Kliniek
  Derma Kliniek is dé specialist als het gaat om huidtherapie. Het jonge, enthousiaste en vakbekwame team staat voor jou klaar om je te voorzien van een uitstekend resultaat. Om ervoor te zorgen dat jij en je huid in goede handen zijn, wordt alleen gewerkt met ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen. Hier kun je dus rekenen op persoonlijke aandacht en deskundigheid. De professionals staan voor jou klaar om je te helpen met je ­huidproblemen. Dat kan onder andere door laserbehandelingen en figuurcorrecties, maar ook door het opfrissen van je huid door middel van botox of fillers. Vraag gerust om een vrijblijvend gesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply