Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik durf weer naar het strand’
  Rate this post

  Ieder jaar kijk ik reikhalzend uit naar rokjesdag. Die eerste dag van het jaar dat je je zomerkleding weer aankunt en de winterkleren langzamerhand naar een verre plek achter- en bovenin de kast verhuizen. Maar dit jaar pakte dat voor mij anders uit. Dat leuke rokje dat me vorig jaar nog perfect paste, kreeg ik nu met geen mogelijkheid meer aan.

  En inderdaad, een kritische blik op mijn spiegelbeeld leerde me dat ik de afgelopen maanden toch echt wel wat kilo’s was aangekomen. Als ik eerlijk ben, weet ik ook best hoe dat komt. Ik ben dol op zoetigheid en heb me daar teveel in laten gaan. Aangezien ik een hartgrondige hekel aan sporten heb en ik een dieet nooit langer dan drie weken volhoud, was ik bang dat ik afscheid moest nemen van mijn favoriete rokje en al die andere leuke zomerkleding die nog in mijn kast lag. Om over mijn bikini nog maar te zwijgen. Met die vetrolletjes durfde ik me niet meer op het strand te vertonen.

  Toen ik later, natuurlijk helemaal vervuld van zelfmedelijden, mijn beklag deed bij mijn beste vriendin kwam zij met goede raad. Haar buurvrouw had goede ervaringen met Easyslim.nu en dat zou beslist ook iets voor mij zijn. Afslanken terwijl je niet hoeft te lijnen of te sporten. Hoe langer ik erover nadacht, hoe enthousiaster ik werd. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn eerste afspraak had gemaakt.

  Intussen is die eerste rokjesdag al weer even geleden en bezoek ik regelmatig de afslankstudio van Easyslim.nu. Ik kan het iedereen aanraden, wat een geweldig concept is dit! Die zomerkleding zit weer als gegoten en ik durf me ook weer in bikini te vertonen. Afslanken was nog nooit zo makkelijk!

  – Angela (54) uit Almere

  Moeilijk? Nee, joh!

  Afslanken is vaak zo moeilijk omdat je je levensstijl aan moet passen. Anders eten en meer bewegen is niet iets wat vanzelf gaat en vooral als je het druk hebt, dreig je in je oude gedrag terug te vallen. 

  Afslanken bij Easyslim.nu is echter helemaal niet moeilijk. Door middel van ultrasound gaat het vet uit de vetcel en wordt via het lymfe­stelsel afgevoerd. Daarnaast worden ook je spieren, door middel van elektrostimulatie, nog eens maximaal getraind. Het apparaat doet dus het werk voor je terwijl jij relaxed op een bank ligt.

  Voordelen:
  – direct verlies van centimeters
  – vet definitief weg
  – vermindering/verwijdering cellulite
  – overmatig vocht wordt uit het lichaam verwijderd
  – versterking huid en bindweefsel
  – spieropbouw
  – geheel pijnloos
  – totaal veilig

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply