Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik durfde niet meer te lachen’
  Rate this post

  Je gebruikt je gebit een heel leven lang en daarom verdient het een goede verzorging. Naast een sterk gebit vind je een rechte rij witte tanden erg mooi. Helaas is het al tijden geleden dat je in het openbaar breeduit lachte…

  De laatste keer dat je bij de tandarts bent geweest, kun jij je niet meer herinneren. Als je het woord ’tandarts’ hoort, verstijf je. Ook al hebben vrienden en familie aangeboden met jou mee te gaan, je weigert een voet over de drempel van de tandarts te zetten. Irma kan hierover meepraten: ‘Ik ging altijd braaf 2 keer per jaar naar de tandarts, totdat ik een nare wortelkanaalbehandeling meemaakte. Ik werd geholpen door een plaatsvervangend tandarts die zo ruw te werk ging dat ik huilend thuiskwam. Sindsdien vermeed ik de tandarts, met gaatjes, losse vullingen, gele aanslag en ontstoken tandvlees tot gevolg. Het deed zeer en ik schaamde me voor mijn onverzorgde gebit, maar ik liep er gewoon mee door. Alles beter dan de tandarts. Totdat ik op een dag van mijn fiets viel en een stuk van mijn voortand verloor. Ineens besefte ik: dit kan zo niet langer. Met de steun van mijn man vond ik via Google Apollo Tandheelkunde die goede recensies op Facebook heeft. Zij hebben een gespecialiseerde ‘angsttandarts’, net iets voor mij. Mijn man belde voor een afspraak, want zelf durfde ik niet. Met zweetoksels en angst in mijn hart nam ik twee dagen later plaats in de stoel. Ik merkte gelijk dat de tandarts rust uitstraalde en alle tijd en aandacht voor mij had. Ik mocht mijn verhaal doen, hij had alle begrip voor mijn angst en lichtte uitgebreid iedere stap toe. Eerst kreeg ik een algemeen onderzoek, waarbij er niks gebeurde wat ik niet wou. Daarna stelde de tandarts een behandeling voor en liet hij weten dat hij alles op mijn tempo zou doen. Dit voelde zo goed; de regie lag in mijn handen. Als ik even pauze wilde, hoefde ik mijn hand maar op te steken. Na de behandeling kwam ik dolblij thuis, wat was mijn gebit weer opgeknapt! Sindsdien ga ik altijd naar Apollo en wil ik nooit meer een andere tandarts!’ Bij de angsttandarts zijn zowel volwassenen als kinderen welkom.

  Oogstrelend resultaat met composiet facings
  Naast de reguliere tandheelkundige behandelingen zoals vullen, wortelkanaalbehandeling, kroon- en brugwerk, gebitsreiniging en bleken, is Apollo Tandheelkunde ook gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde met composiet facings. Met composiet facings kun je onder andere een spleetje dichten, scheven tanden recht maken en verkleurde tanden 1 kleur geven zodat het esthetische mooi uitziet. Bij extreem scheve tanden is het soms wel nodig eerst een beugel te dragen. De tandarts geeft altijd een professioneel en eerlijk oordeel over de mogelijkheden voor jouw gebit, zodat je precies weet wat realistisch is en waar je aan toe bent. Composiet facings kunnen er ook voor zorgen dat jouw gebit weer mooi wit wordt. Hierin bepaal jij zelf de gewenste ‘witheid’: van natuurlijk wit tot ‘Hollywood White’.

  Landelijke bekendheid
  Apollo Tandheelkunde bestaat inmiddels 5 jaar en heeft veel tevreden patiënten. Soms komen er zelfs mensen uit België, die via mond-tot-mondreclame vernamen dat de behandelingen professioneel en met veel tijd en betrokkenheid voor de patiënt worden uitgevoerd. Ook jij bent van harte welkom. Gun jezelf een gezond gebit voor de rest van je leven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply