Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dweilen met de kraan open?
  Rate this post

  Als moeder heb je een hoop ballen hoog te houden. Je kent het vast wel: (jonge) kinderen, een baan, je huishouding en je sociale leven vragen een heleboel van je. Je wilt het voor iedereen goed doen. Je wilt een tevreden werkgever, blije en gelukkige kinderen, een huis dat in ieder geval enigszins op orde is. Daarnaast wil je ook weleens je vriendinnen zien of op verjaardag.

  Je werkt hard en toch vraag je jezelf af of je het allemaal wel goed doet. Werkgevers staan zelden vooraan in de rij met complimenten. Je kinderen vragen voortdurend je aandacht en je liefde, die je maar al te graag geeft.  Dit kost wel een hoop energie. Je huis bijhouden is dweilen met de kraan open en je sociale leven schiet er vaker bij in dan je zou willen.
  Je vraagt je af hoe andere moeders het allemaal doen. Je voelt je moe en soms zelfs gefrustreerd. Hoe zou het met je gaan als je nog een jaar zo door zou moeten? Hoe fijn zou het zijn als je hier een goede oplossing had gevonden voor jezelf waardoor je weer vol energie en zelfvertrouwen komt te zitten? Met een mindfulness­cursus voor moeders kom je weer in je eigen kracht en kun je weer gaan stralen. Je verdient het!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply