Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Easy in shape

  Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Kan je huid wel wat strakker? Met de Easy Shape Trainer kan het je lukken! De eerste keer alleen al verliezen de meeste mensen tussen de 10 en 28 centimeter omvang.

  De Size Zero Easy Shape Trainer is het meest succesvolle en populaire apparaat op het gebied van snel en moeiteloos afslanken. De effectiviteit is wetenschappelijk bewezen. Dit geweldige apparaat zorgt ervoor dat jij vele centimeters verliest door je vet los te trillen. Zodra jij dan gaat sporten, vliegen de kilo’s eraf!

  Effectief
  Anders dan bij de bestaande apparaten die monotone en lichaamsvreemde impulsen afgeeft, werkt het Size Zero Easy Shape Trainer systeem met lichaamseigen trillingen: HFT®-technologie (Human Frequency Technologie), waardoor je direct waarneembare en meetbare resultaten ziet. Duizenden klanten gingen je al voor en danken hun strakke figuur aan de Size Zero Easy Shape Trainer, de nieuwste manier van figuurcorrectie en spieropbouw. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk om binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.

  Werkwijze
  Franchiseondernemer Petra de Vries vertelt: ‘Als een klant bij mij komt hebben we eerst een intakegesprek en dan bespreken we een aantal zaken en meet ik je op. Daarna doe ik een BIA-test, waardoor jouw vocht- en vetgehalte gemeten wordt. Ik zal je motiveren om te gaan sporten en in ieder geval te bewegen naast het gebruik van dit apparaat. Daarnaast kan ik jou adviseren over voeding door de opleiding die ik volg en mijn eigen levenservaring. Wist je dat je na één behandeling al gegarandeerd ­centimeters kwijtraakt? Jij kunt je mooie, strakke jurkje weer aan!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply