Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Easy in shape!
  4/4 - (1 stemmen)

  Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Kan je huid wel wat strakker? Met de Easy Shape Trainer kan het je lukken! Alleen al bij de eerste keer verliezen de meeste mensen tussen de 6 en 15 centimeter omvang.

  De Size Zero Easy Shape Trainer is het meest succesvolle en populaire apparaat op het gebied van snel en moeiteloos afslanken. De effectiviteit is wetenschappelijk bewezen. Dit geweldige apparaat zorgt ervoor dat jij vele centimeters verliest door je vet los te trillen.

  Effectief
  Anders dan bij de bestaande apparaten die monotone en lichaamsvreemde impulsen afgeeft, werkt het Size Zero Easy Shape Trainer systeem met lichaamseigen trillingen: HFT®-technologie (Human Frequency Technologie), waardoor je direct waarneembare en meetbare resultaten ziet. Duizenden klanten gingen je al voor en danken hun strakke figuur aan de Size Zero Easy Shape Trainer, de nieuwste manier van figuurcorrectie en spieropbouw. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk om binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.

  Werkwijze
  Als je een afspraak maakt met Denise van Gerven van Size Zero Eindhoven, hebben jullie eerst een intake, waarbij je gewogen wordt en vocht- en vetgehalte gemeten worden door middel van de BIA-test. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld en kunnen de behandelingen beginnen. Tijdens de behandelingen kun je lekker ontspannen met Netflix onder het genot van gezonde thee! Denise kan je ook adviseren over voeding en extra beweging, naast het gebruik van het apparaat. Wist je dat je na één behandeling al gegarandeerd centimeters kwijtraakt? Jij kunt je mooie, strakke jurkje weer aan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply