Rate this post
 • ‘Echt niet goed bezig met m’n nagels’
  Rate this post

  Ik was de laatste tijd echt niet goed bezig met m’n nagels. Dat kwam ook doordat ik de afgelopen paar maanden veel bezig ben geweest met klussen in mijn huis, en daar worden je nagels niet beter van. Ze zagen er gewoon niet mooi uit, en dat vond ik niet leuk, want ik kon mijn handen niet verbergen. Ja, in de winter kon dat nog wel. Dan deed ik gewoon handschoenen aan en dan zag niemand dat ik lelijke nagels heb. Maar in de zomer kan ik dat niet doen natuurlijk. Toch apart eigenlijk, dat je handen en nagels zo belangrijk zijn voor de indruk die je achterlaat op iemand.

  Een tijdje terug heb ik dat ook gehad, en toen wilde ik kunstnagels. Ik ben toen naar een nagelsalon gegaan waarvan de eigenaresse ongediplomeerd bleek te zijn. Nou, dat was geen succes. Mijn nagels werden er alleen maar slechter van. Het is namelijk zo dat je geen diploma’s hoeft te hebben om jezelf ‘nagelstyliste’ te kunnen noemen. Iedereen kan als nagelstyliste aan de slag, en niet iedereen verstaat z’n vak goed. Daar ga ik dus niet weer heen.

  Ik ben naar Bon Soigné gegaan, een salon waar je ook heen kunt gaan voor schoonheidsbehandelingen, voetbehandelingen en massages. Daar heeft een specialiste mijn nagels bekeken en daarna weer mooi gemaakt, zodat ik m’n handen er altijd toonbaar uitzien. En omdat ik er toch was, heb ik gelijk een kleurtje op m’n nagels laten zetten, zodat ze er nog mooier uitzien en ik er echt trots op kan zijn.
  Dat bezoekje was een goede beslissing. Ik ben weer helemaal blij nu!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply