Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Echt waar, er is weer een leven na je burn-out
  Rate this post

  Je voelt je totaal uitgeput, zowel geestelijk als lichamelijk. Je wilt van alles, maar je kúnt niet meer. Je bent te lang en te vaak over je eigen grenzen gegaan. Even een paar nachten bijtanken is dan niet voldoende.

  Met andere woorden: je bent helemaal opgebrand. Je hebt een burn-out. Je komt er vaak te laat achter dat je stressniveau gevaarlijk hoog is opgelopen. En dat is jammer, want je kunt je burn-outklachten juist het beste aanpakken in een vroeg stadium. Herstellen kost veel tijd. Daarnaast oog je niet ziek en dat maakt het lastig om het aan je omgeving uit te leggen.
  Life- en danscoach Corelle Strikker: ‘Als ervaringsdeskundige geef ik je veel tips en praktische handvatten om je energie weer terug te krijgen. Daarnaast begeleid ik jou in hoe je beter én eerder je grenzen aangeeft. Als je een burn-out hebt gehad, is de kans dat je later weer een burn-out krijgt relatief groter dan wanneer je dit nog niet eerder hebt meegemaakt. Het gevaar van een tweede burn-out ligt altijd op de loer.’
  Daarom is het zo belangrijk om signalen vroegtijdig te herkennen. ‘Als je weet hoe je daarop kunt inspelen, kun je een volgende burn-out voorkomen’, weet Corelle.
  Er is zeker een leven ná de burn-out. Ook al voelt dat nu misschien nog niet zo. Corelle loopt graag met je mee in jouw proces van herstel. Dit doet ze in jouw tempo en op een manier die bij jou past.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply