Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Échte bijles voor jouw kind
  Rate this post

  Veel onderwijssystemen in Nederland zijn gericht op cijfers die de leerlingen halen. Dat is zeker niet verkeerd, maar de aandacht gaat bijna altijd uit naar de cijfers onder de ‘onvoldoende’-grens. Op veel scholen is dat tegenwoordig 5,5.

  Een leerling kan bijles krijgen op school, maar is het dan wel bijles? Of is het alleen begeleiding van het huiswerk, in een (te) grote groep? Een leerling zal dan nog niet echt structureel geholpen worden! Een mogelijke oplossing voor ouders is dan om contact te gaan zoeken met een bijles-instituut (in plaats van een huiswerk­instituut) die wél aandacht heeft voor de individuele begeleiding van jouw kind. Bij CijferCoaching gaat het voornamelijk om het coachen van de leerlingen met als doel het cijfer stabiel te houden, te verbeteren en leerlingen zelfvertrouwen te geven. Dat laatste blijkt toch wel het allerbelangrijkste te zijn!
  De individuele aanpak gaat uit van wat een leerling wél kan en de leerling vertrouwen daarin te geven. Deze twee aspecten hebben een positief effect op de leerling, en als dat eenmaal goed zit, dan gaat bijna altijd het cijfer omhoog. Daarna gaat de docent pas verder met de stof, en komen de huiswerkvragen vanzelf. Het is 50 minuten lang intensief werken van beide kanten.
  Van belang is dat een leerling uiteindelijk ook goed de theorie beheerst, en niet alleen een trucje kent of het huiswerk af heeft! Dit geldt niet alleen voor de exacte vakken, maar natuurlijk ook voor de economische vakken en de talen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply