Rate this post
 • Echte huidverbetering voor jou
  Rate this post

  Je kunt bij Schoonheidsinstituut Callista terecht voor een diversiteit aan behandelingen, ­waaronder huidverbetering, microneedling, permanente make-up, definitief ontharen en het verwijderen van ­couperose en pigmentvlekken.

  Door de keuze van onze merken, die gericht zijn op huidverbetering, en het met zeer grote regelmaat volgen van trainingen blijven wij onze kennis uitbreiden en vergroten. Maar… dit vinden wij niet genoeg, en daarom volgen wij met grote regelmaat opleidingen en wonen we congressen bij die worden gegeven door de beste dermatologen uit Nederland. Doordat Dermalogica een eigen internationale Dermal Institute heeft, zijn er diverse artsen en neurowetenschappers in dienst, die ons met grote regelmaat bijscholen over diverse huidproblemen en nieuwe ontwikkelingen.

  Huidverbetering
  ‘Callista’ betekent ‘reinheid’ / ‘schoonheid’. En dit is precies waar wij voor staan! Ons instituut is gespecialiseerd in huidverbetering. Waar veel salons huidverzorging bieden, gaan wij graag een stap verder. Onze gedachte is dat onze klanten, buiten een stukje ontspanning, zeker ook komen voor resultaat! Wij doen dit door te werken met merken die vrij zijn van minerale olie, geur- en kleurstoffen, maar wel hooggecontreerde werkstoffen bevatten. Ook zijn deze producten niet op dieren getest.
  We doen altijd een uitgebreide intake en stemmen de behandelingen af op de wensen van de klant. Daartoe stellen we een behandelplan op.

  Vergoedingen
  Het is mogelijk om voor elektrisch ontharen, ontharen door middel van IPL en acnebehandelingen een vergoeding aan te vragen bij je zorgverzekeraar. Je hebt hiervoor een verwijskaart van je huisarts en de goedkeuring van je zorgverzekeraar nodig. Voor meer informatie hierover kun je ook contact met ons opnemen.
  Wij hopen je spoedig een keer te ontmoeten in ons instituut. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

  Acnebehandelingen
  Een huid die gevoelig is voor acne en ontstekingen, wordt heel vaak geassocieerd met de puberteit, een periode die gekenmerkt wordt door hormonen die door het lijf gieren. Maar steeds meer volwassenen krijgen met acne en ont­stekingen te maken.
  Wanneer er een overschot is aan talgproductie, kan dit in combinatie met dode huidcellen leiden tot een verstopping. Dit kan weer leiden tot een opgezette huid, een verstopping en rode vlekken, maar ook tot ontstekingen rondom de follikel, wat weer resulteert in pukkeltjes en puistjes.
  Heb je last van acne en wil je heel graag jouw huidproblemen laten oplossen? Wij hebben in ons instituut goede behandelmethodes en producten om de huid thuis optimaal te kunnen verbeteren.

  Definitief ontharen
  Stel je je eens voor: je oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn hoef je nooit meer bij te houden.
  Ontharingsmethodes die slechts tijdelijk effect hebben en steeds herhaald moeten worden: je hebt ze niet meer nodig. Van dat tijdrovende gedoe met scheerapparaten en crèmes ben je voorgoed verlost.
  En pijnlijke methodes, zoals harsen en elektrolyse, kun je voortaan negeren. Sterker nog: ook van gevoelige ingegroeide haartjes, stoppeltjes, huidirritaties en ontstekingen hoef je geen last meer te hebben.
  Te mooi om waar te zijn, denk je? Toch niet: met IPL-behandelingen met de Plasmalite™ wordt het allemaal werkelijkheid. Plasmalite™ is een veilig en doeltreffend ontharingssysteem, waarin de voordelen van een laser en van intens pulslicht effectief worden gecombineerd. Plasmalite™ is gebaseerd op de modernste technologie en maakt het mogelijk om overtollige of ongewenste haargroei veilig en effectief te verwijderen. Bijzonder effectief zelfs: met Plasmalite™ kan de haargroei op elk deel van het lichaam vrijwel voorgoed worden verwijderd. Plasmalite™ is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypes en donker haar.
  Wij onderscheiden ons van andere salons door het gebruik van een krachtige machine en door jaarlijkse bijscholing.
  Elektrisch ontharen is een goede aanvulling om de lichte ‘restharen’ na IPL te verwijderen. Het gaat om haren in het gezicht of op het lichaam. Elektrische epilatie is mogelijk bij alle haarkleuren, dus witte, grijze en blonde haren kunnen via deze methode goed worden verwijderd.

  Permanente make-up
  Altijd een sprekend gezicht? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren altijd perfect bijgewerkt te hebben. Je hoeft ze niet meer bij te kleuren met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden! Je hebt permanent mooi voor twee tot vijf jaar en vaak zelfs nog langer. Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen, zodat je er beter uitziet. Schoonheidsinstituut Callista beschikt over betrouwbare en moderne apparatuur om de permanente make-up heel nauwkeurig aan te brengen.

  We hebben jarenlange ervaring en cliënten komen uit heel Nederland naar ons. We zijn nu ook gespecialiseerd in de hairstroke-techniek. Met een soort mesje kunnen we haartjes tekenen die niet van echt te onderscheiden zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply