Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Echte huidverbetering
  Rate this post

  Lia Dekker gebruikt voor huidverbetering de originele methode van Natural Face Lifting van Inge Deceuninck, grondlegger van deze methode. Dit is een therapist-treatment van diepe bindweefselmassage en lymfedrainage, wat zorgt voor de activering van de doorbloeding en de aanmaak van collageen, op een natuurlijke en veilige manier. Het is een verjongingskuur voor gezicht, hals en decolleté, voor dames en heren. Deze methode is voor elke huid en leeftijd geschikt en kan zowel als losse behandeling, als in kuur­verband worden gegeven.

  Ook voor thuisgebruik is het mogelijk om een self-treatment te leren bij Lia Dekker. Sculp is een combinatie van oefen- en massagetechniek die bij regelmatige toepassing een betere doorbloeding genereert en daardoor een gladdere huid zal laten zien. Sculp is een logisch vervolg op Natural Face Lifting, maar kan ook preventief worden ingezet tegen huidveroudering.
  Huidverbetering wordt echter niet alleen bereikt door op de buitenkant te focussen. De huid groeit namelijk van binnen naar buiten, dus voor verbetering aan de buitenkant is het raadzaam om aan de binnenkant te beginnen. De natuur zorgt ervoor dat miljarden cellen in het lichaam van tijd tot tijd vernieuwd worden, ook die van de huid. De kwaliteit en vernieuwing van de huid hangt nauw samen met de juiste voeding. Onze hedendaagse voeding wordt sterk bewerkt en groeit op verarmde bodems. Dit maakt het lastig om het lichaam en de huid van de nodige vitaminen, mineralen en andere bouwstenen te voorzien. Inmiddels beschikt Lia Dekker over prachtige technieken en huidverbeterende cosmetische voedingsstoffen. Lavie Sage is een producent van natuurlijke voedingssupletie dat werkt voor uw gezondheid en uw huid. Lia Dekker werkt als Aromatherapeute en Dr. Hauschka-therapeute 100% natuurzuiver en is verkooppunt van Lavie Sage.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply