Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Échte ontspanning…
  Rate this post

  Zoek je échte ontspanning, dan kun je bij mij kiezen voor een energetische ontspanningsmassage. Maar wat houdt zo’n massage nou in?

  Deze ontspanningsmassage, die met warme olie wordt gedaan, gebeurt op het blote lijf. Door het extra inzetten van helende energie, die ik door het volgen van diverse healing­methodes heb geleerd, geeft dit een extra dimensie aan deze lichaamsmassage. Daar waar er knopen zijn, zet ik regenesishealing in, wat inhoudt dat er door zachte aanraking verschuivingen in je lichaam plaatsvinden, waardoor de spanning vermindert of zelfs verdwijnt, afhankelijk van hoe lang deze spanning er al zit. Er wordt dus niet hard geduwd, getrokken en gekneed aan spieren. Kortom: een heerlijke ontspannende massage met een energetische toevoeging. Wanneer ik deze energie inzet, kom je al snel in een alfa-staat, waarop volledige ontspanning volgt. Wanneer blijkt dat er blokkades zijn, volgt er een zachte handoplegging en zullen onderliggende blokkades verminderen of verdwijnen. Er wordt dus niet hard gemasseerd. De massage is vooral zacht en ontspannend, waardoor spieren zich ook gaan ontspannen en de energie beter gaat doorstromen. Hoe zachter de massage, hoe dieper de werking! Tijdens de behandeling speelt zachte, ontspannende muziek, en naar behoefte kan er een wierookje aangezet worden of een speciale aromatherapie.

  De massage activeert het parasympatische zenuwstelsel:
  – diepe ontspanning
  – pijnvermindering
  – histamine komt vrij: pijndempend, ontstekingsremmend
  – endorfine komt vrij: lichaamseigen pijnstiller
  – serotonine komt vrij: gelukshormoon
  Bij deze massage is een gehele lichaamsmassage alleen mogelijk in 90 of 120 minuten. Wil je een deelmassage, dan kan dat in 40 of 60 minuten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply