Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Echte schoonheid komt van binnenuit
  Rate this post

  Je buitenkant is een weergave van je binnenkant. Als jij als zakenvrouw of werkende moeder er stralend uit wilt zien én een heldere geest wilt hebben, is het dus belangrijk dat je goed in je vel zit.

  Om die ‘binnenkant’ gezond te houden, zijn de juiste voedingsstoffen van groot belang. Bijen weten daar alles van. Voedsters produceren speciaal voor de koningin, en aanstaande koninginnen, een substantie die koolhydraten, essentiële vetzuren, aminozuren en talrijke vitaminen en mineralen bevat. Dit wordt ook wel Royal Jelly of Koninginnengelei genoemd.

  Royal Jelly
  Koninginnengelei bestaat uit eiwitrijke afscheidingen van de voedersapklieren, en heeft een andere vitaminesamenstelling dan de voedersappen voor de andere bijen en larven. Het wordt in enorme hoeveelheden gevoerd aan reeds volwassen koninginnen en aanstaande koninginnen.
  Royal Jelly is een weldaad van de natuur en via specifieke oogst- en productieprocessen ook beschikbaar voor de mens. Met de zeer rijke samenstelling is het ondersteunend op talloze gebieden, en daarmee ook op gebieden die alles te maken hebben met fysiek en mentaal welzijn. Het staat daarom ook wel bekend als het beste ‘brain food’.

  Dr. Hauschka
  Als je zo met Royal Jelly je binnenkant aandacht geeft, hoef je eigenlijk alleen de buitenkant te accentueren. Daar is Dr. Hauschka heel sterk in. Dit merk is veel meer dan alleen een chic logo – het is een ode aan onze kosmos: de geselecteerde heilzame planten uit biologische teelt ondersteunen je huid met het zichzelf te verzorgen en te regenereren. Dr. Hauschka eert schoonheid, staat voor kwaliteit en maakt de producten met veel handarbeid al meer dan 50 jaar op dezelfde plaats in Zwaben, in een stichting die geen rekening hoeft te houden met aandeelhouders, maar alleen met zichzelf, de maatschappij en de natuurlijke omgeving.
  Natuurlijke cosmetica maar dan anders. Met de aarde verbonden, dichtbij de horizon:
  In de vrije natuur mogen je gedachten eindeloos afdwalen en kun je je laten inspireren door de aardse kleuren van De Limited Edition ‘Natural Spirit’ zoals door het uitzicht over een uitgestrekt landschap. Glinsterend donkergroen, diep bruin en zacht lichtroze stralen kracht en rust uit. Voor een look vol levendige charme, zelfbewuste sereniteit en natuurlijke elegantie.

  Ben jij benieuwd wat Royal Jelly voor jou kan betekenen als het om beauty en business gaat? ‘Volgens de wetgeving mogen wij daar niets over publiceren’, legt Rens Belt van Drogisterij De Hazelaar uit. ‘Maar we mogen het wel mondeling overdragen. Dus kom gewoon eens langs en vraag ernaar, zodat we je er alles over kunnen vertellen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply