Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Echte schoonheid zit van binnen
  Rate this post

  Niemand praat er graag over, maar toch kunnen opspelende darmen de kwaliteit van het leven danig beïnvloeden. Daar weet Bianca Prins over mee te praten. Zo kwam ze uit bij colonhydrotherapie (hoge darmspoeling). ‘Een ideale methode om zonder gebruik van medicijnen vele klachten effectief en gemakkelijk te bestrijden’. In 2005 heeft Bianca hiervoor een opleiding gevolgd in Amerika, en ze heeft al ruim 9 jaar ervaring met hoge darmspoelingen in haar praktijk Colon Care Center te Hoorn.

  Iedereen kent wel het opgeblazen gevoel in de buik. We worden er lusteloos van, en hebben gebrek aan energie, waardoor de vitaliteit van lichaam en geest achteruit gaat. Omdat we minder bewegen, eetgewoonten hebben ontwikkeld waarbij de darmfuncties het zwaar hebben, ontstaan er gifstoffen die op allerlei plaatsen in het lichaam tot problemen kunnen leiden, waaronder eczeem, hoofdpijn, lever- en nieraandoeningen, darmproblemen, slechte adem, hoge bloeddruk, allergieën, pijn in spieren en gewrichten, chronische vermoeidheid en allerlei ‘vage’ klachten. Het laten opschonen van je darm is hiervoor een goede oplossing.

  Niet alleen verkeerde voeding, maar ook stress, spanningen, oude en onverwerkte emoties kunnen problemen geven in de darm. Door de reiniging van de darm wordt dit opgeruimd en komt er ruimte voor nieuwe zaken in het leven. Stress wordt uit het lichaam gehaald, en daar komt rust voor in de plaats: het zogenaamde ‘loslaten’.

  Er zijn al heel wat mensen geholpen door colonhydrotherapie (hoge darmspoeling), net zoals Bianca zelf destijds. Het is wel aan te raden, wanneer je darm schoon is, om het preventief bij te houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply