Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een 2de kans voor de hersenen van je kind
  Rate this post

  Belinda was onzeker en had weinig zelfvertrouwen, haar concentratie was zwak, balanceren ging wat ­moeilijker, ze was stijver qua beweging, had een ­vertraagde verwerking van wat ze las, en ze had moeite met lezen en rekenen.

  Na het intakegesprek bij Marjolein Aarten bleek dat Belinda nog een aantal primitieve reflexen had. ­Daardoor kon ik dus niet precies achterhalen wat het nou was en wat ik als moeder kon betekenen voor haar. Ze kreeg oefening(en) mee naar huis om elke dag te doen. Belinda deed ze trouw elke dag, waardoor ze binnen 1 jaar klaar was.
  Haar schoolprestaties gaan nu supergoed. Ze heeft meer inzicht gekregen in het rekenen. Het lezen gaat vlotter. Haar concentratie is verbeterd. Ze voelt zich ­lekkerder in haar eigen lichaam en kreeg meer zelf­vertrouwen. Hierdoor zag ik mijn kind volop groeien in haar ontwikkeling. Ik ben hartstikke blij dat ik de stap naar heb gemaakt naar de NOVreflextherapie.

  ‘Enorme verbetering in de reflexen’
  Jarenlang liep ik rond met een vraag over de disbalans van mijn 11-jarige hoogbegaafde zoon David. Diverse professionals konden mijn vraag niet ­beantwoorden. Toen ontmoette ik Marjolein, die een lezing gaf over neurologische ontwikkelingstherapie. ­Marjolein Aarten had een klip en klaar antwoord op mijn vraag, wat mij enorm raakte, en haar antwoord zorgde ervoor dat mijn zoon in therapie ging bij haar.
  Al na een paar weken trad er een enorme verbetering op in de reflexen bij mijn zoon. Met name zijn schrijven ging enorm vooruit. Na een jaar therapie, met iedere dag 10 minuten oefeningen, zijn zijn reflexen voor bijna 100 procent onder controle. Dit uit zich erin dat hij nu goed in zijn vel zit. Hij kan nu bijvoorbeeld ballen allemaal vangen, en lezen en schrijven zijn nu geen probleem meer. Van dyslexie is geen sprake meer. David beweegt zich nu soepel, en is überhaupt meer geaard. Hij is nu werkelijk in staat om lesstof tot zich te nemen.
  Dit alles doet Marjolein op een doortastende en adequate manier met respect voor het kind en met een enorm luisterend oor voor de ouders.

  Over NOVreflextherapie
  Al 17,5 jaar werk ik, Marjolein Aarten-Willemse, als therapeut met de reflextherapie volgens de INPP-methode.
  Primitieve reflexen behoren boven 1 jaar niet meer aanwezig te zijn. Zij kunnen dan stoornissen geven met symptomen van dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, lees- en schrijfproblemen, concentratieproblemen, onderpresteren, zwakke motoriek enzovoort. Door het dagelijks doen van de specifieke bewegingsoefeningen krijgen de hersenen een tweede kans om de nog aanwezige primitieve reflexen weer onder controle te brengen. Hierdoor verdwijnen dan ook over het algemeen de stoornissen die de reflexen dus kunnen geven. Het is een prachtige, medicijnvrije methode met een groot positief effect! Kijk voor meer informatie maar eens op mijn website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply