Rate this post
 • Een afscheid met zorg en aandacht
  Rate this post

  Steeds vaker wordt er gekozen voor een begrafenis of crematie die past bij de persoonlijke wensen, want ieder mens is tenslotte bijzonder. Hoe wilt u dat het leven van uw dierbare of van uzelf tot uiting komt in het afscheid?

  Je hebt misschien ideeën waarvan je niet precies weet of die uitvoerbaar zijn. Misschien heeft de overledene zelf vastgelegd hoe de uitvaart eruit moet zien. Deze wensen en ideeën staan centraal, en samen vormen wij ze tot een persoonlijk en creatief afscheid.
  Creativiteit vind ik belangrijk. Er is veel mogelijk rond uitvaarten, en ik vertel er graag over. Ik laat mensen graag nadenken over de mogelijkheden, door hen suggesties aan te reiken, zodat ze zelf een grote inbreng hebben bij een mooie uitvaart waarin het leven van hun dierbare wordt beleefd, gevierd en herdacht. Ik wil praten met en luisteren naar mensen die ziek zijn en niet lang meer zullen leven over hun uitvaartwensen en hen de rust geven dat de begrafenis of de crematie geregeld wordt, zoals zij dat willen. Ik denk in mogelijkheden en wil mijn creativiteit inzetten om mensen te laten nadenken over de invulling van de uitvaart.
  Hemelen Uitvaartverzorging werkt samen met diverse makers en leveranciers. Hierdoor heb je een brede keuze aan producten en diensten die net even anders is dan je misschien gewend bent of waarvan je niet wist dat het kon of mocht.
  De periode tussen overlijden en uitvaart is een hectische tijd waarin je veel keuzes moet maken. In de gehele periode ben ik jouw aanspreekpunt, houd ik het overzicht en zorg ik voor rust.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply