Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een andere aanpak van stress
  Rate this post

  Last van stress- of burn-outklachten? Dit kan wijzen op een blokkade van de energie in je lichaam. Die blokkade moet dus opgeheven worden, zodat je lichaam weer in balans komt. Heb je al eens gedacht aan een paranormale aanpak van je klachten?

  Annelies Laurier van de praktijk Paradean is ­paragnoste en energetisch, rouw/verlies-, ­kinder- en reïncarnatietherapeute. Ze is er voor begeleiding, coaching en therapieën. De praktijknaam is opgedragen aan haar ­dierbare overleden zoon Dean.
  Annelies: ‘Als magnetiseuse maak ik contact met jouw energetische energie en begeleid ik met mijn handen de genezende energie door het lichaam. Ik kan ook goed het verschil zien tussen lichamelijke en psychische pijn, en kan met de genezende energie blokkades opheffen, zoals trauma, verlies, het loslaatproces enzovoort. Verder kan ik genezing of verlichting brengen bij pijn, en pijn wegnemen. Ook bij chronische klachten kan de pijn heel goed verlicht worden of geheel weggenomen worden, zoals bij reuma, artrose, migraine, buikpijn en nekpijn.’
  Annelies kan daarnaast hulp bieden door middel van een reading. Hierbij gaat het om het verwoorden en inzicht geven van doorgekregen informatie over bijvoorbeeld het loslaatproces, relatie, gezondheid, financiën, verlies of voeding. Annelies kan ook een groepsreading organiseren bij je thuis, of telefonisch zorgen voor een reading of tarotlegging.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply