Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een andere kijk op je gezondheid
  Rate this post

  Ervaar je langdurig lichamelijke of psychische klachten? En lukt het je maar niet om ervan af te komen? Laat dan eens op een andere manier naar je gezondheid kijken!

  Iedereen zou wel eens opnieuw willen beginnen. Gewoon een fijnere versie van jezelf worden, zonder ballast als lichamelijke en/of emotionele pijn. Goed nieuws: dat kan ook. Elk moment kun je opnieuw beginnen. Samen met jou bespreek ik wat jij echt graag wil in je leven.
  In mijn praktijk combineer ik mijn coaching­behandeling met een healing. Ik heb door deze combinatie een unieke werkwijze ontwikkeld. Hierdoor zal elke behandeling anders verlopen.
  Ik werk vanuit mijn gevoel. In een sessie wordt er door mij op intuïtief niveau contact gemaakt met jouw energie. Ik krijg informatie door over zwakke plekken in de aura en in het lichaam. Deze behandel ik samen met de chakra’s door middel van healing. Na de behandeling merk je dit herstel op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Je leeft bewuster. Hierdoor krijg je ruimte in je hoofd. Je voelt je lichter en ontspannen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply