Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een avond vol inspiratie
  Rate this post

  Het verlangen naar een huis waarin je rust vindt, waardoor je geïnspireerd wordt, en dat een veilig thuis biedt voor je gezin: dit is het verlangen van veel vrouwen.

  Waterhouse Design inspireert, adviseert en organiseert. Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor een interieuradvies over alles van grote tot kleine ruimtes. De webshop biedt een scala aan moderne meubelen en accessoires. Wil je dit combineren, dan biedt de Lifestyle Ladies Night een avond vol inspiratie en advies.
  Lifestyle Ladies Nights zijn avonden met minimaal 7 vriendinnen bij jou thuis. Onder het genot van heerlijke bubbels word je geïnspireerd en kun je de mooiste accessoires en kleinmeubelen kopen. Bovendien kun je direct advies inwinnen voor dat ene hoekje of die ruimte waar jij je nog niet thuisvoelt. Daarnaast kun je een vrijblijvende afspraak maken voor een uitgebreid stylingadvies. Mail naar Waterhouse Design voor een Lifestyle Ladies Night bij jou thuis!

  Waterhouse Design is onder andere bekend als agent van diverse meubelmerken voor de zakelijke en particuliere markt en onderscheidt zich door servicegerichtheid, kwaliteit en kennis.
  Wil je op de hoogte blijven, kijk op de website en social media.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply