Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een beautybooster voor je huid

  Helaas heeft haast iedereen te maken met belastende omgevingsfactoren. Overdag zitten we, nu misschien nog wat meer dan anders, achter onze beeldschermen en letten we wat minder op goede voeding. We ervaren soms stress en slapen wat minder goed. Dit zijn allemaal factoren die een invloed hebben op je huid. Wanneer deze daarop reageert met roodheid, irritaties en andere huidaandoeningen, dan is dat een duidelijke noodkreet.

  Je hebt iets extra’s nodig om de schoonheid terug te geven aan de huid. Maar wat dan? Soms moet het gewoon snel gaan. Je hebt een zakelijke afspraak, of een bijzondere ontmoeting. Altijd dan, als je maar een paar minuutjes de tijd hebt voor je beste look, wil je datgene wat je in enkele ogenblikken het resultaat geeft dat jij wenst.

  Kuur voor thuis
  More Beauty heeft nu iets voor jou: ‘Just a moment’, dé ampullenkuur die je huid weer laat stralen. Natuurlijk worden de ampullen ingezet tijdens jouw behandeling op afspraak. Nieuw is, dat je ze daarbuiten ook kunt meenemen als kuur voor thuis. De 7 kleine glazen ampullen hebben het allemaal in zich: perfect gedoseerd en met de hoogste concentratie actieve ingrediënten in slechts 2 milliliter.

  Beautybooster
  ‘Just a moment’: zie het als een beautybooster, die je huid met een minimum aan tijd de maximale zorg geeft. Het voorkomt huidveroudering, kalmeert de geïrriteerde huid en voorziet deze van vocht, verbetert de elasticiteit, activeert regeneratieprocessen en verfijnt de teint. Voor elk huidprobleem is er een specifieke oplossing en wie wil er nu geen gerichte verzorging inzetten, die voldoet aan de eigen huidbehoefte?

  Van mij voor jou
  ‘Just a moment’ is dé ampullenkuur voor 7 dagen. Stijlvol en kleurrijke beauty-elixers verpakt in glas en speciaal voor jou tot en met januari 2021 (mooi als cadeau!) op te halen van € 38,50 voor € 35!

  Stel je vraag…
  Elke uitgave geeft Josephine antwoord op jouw vragen over beauty en verzorging.

  Waarom moet ik óók ’s ochtends mijn huid reinigen?
  Wanneer jij slaapt, en met name ’s nachts tussen 0.00 uur en 4.00 uur, is je huid hard aan het werk. Afvalstoffen worden dan uitgestoten en daarvan vormt zich een vettig laagje op je huid. Juist wanneer je jong bent en nog veel talg (pukkeltjes) aanmaakt, is het dus verstandig om dit er ’s morgens goed af te wassen. Ben je meteen lekker wakker! Enne, alleen met water is niet voldoende; gebruik ook een goede wash cleanser. Zo voorkom je dat de verkeerde bacteriën zich in de loop van de dag, misschien zelfs wel onder je make-up, gemakkelijk over je huid verspreiden, met ongewenste pukkeltjes tot gevolg.

  Heb jij ook een vraag? Stuur een berichtje naar Josephine via josephine@more-beauty.nl of maak direct een afspraak.

  Dé anti-agingspecialist
  More Wellness & Beauty is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Alweer 13 jaar zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

  Je kunt bij More Wellness & Beauty onder andere terecht voor:
  – OX Synergie zuurstofbehandeling
  – pigmentvlekverwijdering
  – Meso | Skin Therapy
  – permanent ontharen
  – tatoeageverwijdering
  – visagie en nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply