Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eén beautycapsule voor jouw haar, huid en nagels
  Rate this post

  Wat jouw leeftijd ook is, je wilt er graag mooi én verzorgd blijven uitzien. Daarom gebruik je een dag- en nachtcrème, was je jouw haar met een goede shampoo en verzorg je regelmatig jouw nagels. Maar wist je dat je jouw ‘blikvangers’ ook van binnenuit in conditie kunt houden?

  Om er mooi en verzorgd te blijven uitzien, is het belangrijk om je lichaam ook van binnenuit goed te verzorgen. New Care Haar Huid Nagel is een prima aanvulling op het dagelijkse verzorgingsprogramma van jouw lichaam. Deze formule bevat namelijk de antioxidanten vitamine E en C in combinatie met selenium, zink, koper en mangaan, die bijdragen aan het behoud van gezonde weefsels. Daarnaast bevat New Care Haar Huid Nagel vitamine A, vitamine B2, biotine, jodium (uit kelp) en zink die belangrijk zijn voor onze huid. Daarnaast zijn ze goed voor de inwendige huidverzorging en voeden ze de huid van binnenuit. Koper helpt bovendien het bindweefsel van de huid soepel te houden. En vitamine C is belangrijk voor de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevigen.

  Naast jouw huid kun je met New Care Haar Huid Nagel ook jouw haren van binnenuit verzorgen. Hiervoor zijn aan deze formule biotine, selenium en zink toegevoegd. Dit drietal is goed voor het haar en draagt bij aan de normale haargroei. Daarnaast ondersteunen ze de conditie van het haar en houden ze het haar sterk en glanzend. Door de toevoeging van koper draagt deze formule ook nog eens bij aan de normale pigmentatie van het haar. Als laatste zijn selenium en zink toegevoegd, omdat ze beide goed zijn voor de nagels.
  New Care Haar Huid Nagel biedt dus een uitgebreid ‘beautypakket’ dat helpt om jouw uiterlijk van binnenuit jong én mooi te houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply