Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een beter gevoel ondanks je ziek-zijn
  Rate this post

  Het dragen van de juiste kleuren kan je in een periode dat je niet zo fit bent echt helpen om er nét iets beter uit te zien. De juiste kleuren van je kleding geven je huids-, haar- en oogkleur een oppepper en jou een beter gevoel.

  Al heel wat jaren geef ik bij de Eik elk kwartaal een workshop ‘Kies voor Kleur’. De Eik is een plek om tot rust te komen en indien mogelijk de zinnen even te verzetten tijdens een ziekteproces.
  Om die momenten van ontspanning aan te bieden, daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. Met mijn achtergrond in de zorg weet ik dat het, óók als je ziek bent, helpt om er goed en verzorgd uit te zien.
  De deelnemers (meestal dames, maar heren zijn ook zeker welkom) krijgen een korte kleurenanalyse met het advies waar ze op kunnen letten bij het kiezen van hun kledingkleuren. Kies je voor warme of koele ondertonen, heldere of gedempte kleuren en ben je mooi in lichte of juist in diepe kleuren? Iedereen is anders, en tijdens de workshop zie je ook goed wat kleur doet bij de andere deelnemers. Dat maakt het ­dubbel leuk en leerzaam!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply