Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een betere en mooiere huid…
  Rate this post

  Heb je last van huidirritatie, en rode of schilferige huid, couperose of adertjes, en vind je je huid er niet mooi uitzien? Heb je al van alles geprobeerd, maar kom je geen stap verder? Ga dan naar een ­specialist in huidverbetering!

  Huidverbetering gaat verder dan huidverzorging. ­Huidspecialiste Rasa van der Sluis voert bij iedere cliënt eerst een huidanalyse uit met behulp van geavanceerde apparatuur. Op basis van de uitkomsten wordt een behandelplan opgesteld, waarna er gewerkt kan worden aan een betere en mooiere huid.
  Rasa biedt huidherstellende behandelingen, huidverzorgende behandelingen en huidverbeterende behandelingen. Voor huidherstel zet ze corneotherapie in. Die herstelt de huidbarrière, zodat de huid weer in staat is om zichzelf te herstellen. Door ervoor te zorgen dat de huidbarrière intact blijft, wordt hiermee ook vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Tijdens de corneotherapie worden 100% huididentieke werkstoffen gebruikt.

  Verantwoorde producten
  Rasa gebruikt producten zonder schadelijke stoffen (alcohol, emulgatoren enzovoort) die een negatief effect hebben op de huid. Ook kan ze adviseren rond het gebruik van bepaalde producten, zodat je weet wat wel of niet goed voor jouw huid is. Ze werkt verder met minerale make-up: verantwoorde producten met pure mineralen, zonder kleurstoffen.

  Overige behandelingen
  De Praktijk voor Huidverbetering is er ook voor gellak voor je nagels, natuurlijk gekrulde wimpers en visagie voor bruiden / avondmake-up.

  Rasa hanteert flexibele werktijden, en werkt op afspraak elke dag van de week van 9.00 tot 21.00 uur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply