fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een boost van top tot teen

  Je hebt wel eens van die momenten dat je niet helemaal happy bent als je jezelf van top tot teen in de spiegel bekijkt? De haartjes en stoppels op je benen die je vanmorgen over het hoofd zag bij het scheren lijken je grijnzend aan te kijken. Elke keer lijk je er wel een paar over te slaan. Er is overigens wel meer wat je niet aanstaat: die lovehandles die je ooit zo slanke taille ontsieren. Of de eerste lijntjes en niet meer zo strakke kaaklijn die je op je gezicht ontdekt. Misschien moet je het dit najaar gewoon eens goed aanpakken. De herfst is daar het aangewezen seizoen voor.

  Ongewenste haargroei! Op de meest ongelegen momenten kom je erachter dat de eerste stoppels op je benen al weer doorkomen, je bij je bikinilijn niet alles goed hebt weggehaald of je er op de dansvloer achterkomt dat je je oksels vergeten bent te scheren. Behoorlijk gênant!
  Zou het niet fijn zijn als je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken? Dat je huid altijd mooi glad en haarloos zou zijn?

  Diode Laser 3 wave
  Met de nieuwste Diode laser 3 wave methode voor definitief ontharen is ongewenste haargroei verleden tijd. Het werkt snel en is zeer effectief en pijnloos. Het is toepasbaar op ieder huidtype en dus zeer geschikt voor zowel de blanke als de donkere huid. In tegenstelling tot veel traditionele behandelingen, die alleen donkere haren verwijderen, onthaart de Diode laser 3 wave ook rode, blonde, grijze en vlassige haren. Dankzij de goede en veilige resultaten is de Diode laser 3 wave op weg om de bekendste technologie wereldwijd te worden!

  Start nú!
  De energie van het apparaat wordt veilig naar de haarwortel geleid. De lichtstraal warmt het haarzakje op, waardoor dit wordt kapotgemaakt. Op de plek van het kapotgemaakte haarzakje kan geen nieuw haarzakje meer ontstaan. Omdat niet elke haar in dezelfde fase zit (er is een groei-, slaap- en overgangsfase), kun je een gebied nooit in één behandeling compleet ontharen. Je bereikt namelijk alleen maar de haren die zich in de groeifase bevinden. Dit is op te lossen door de behandelingen een aantal malen, met een tussenpoos van zes weken, te herhalen. Daarom is het najaar ook dé perfecte tijd om te starten met de behandelingen. Dan zijn alle haartjes weg tegen de tijd dat je je zomerkleding weer uit de kast haalt.

  Voordelen van de Diode Laser 3 wave
  – zichtbaar resultaat al 1 à 2 weken na de behandeling
  – behandelingen kunnen het hele jaar worden uitgevoerd
  – geen bijwerkingen
  – veilig voor de huid
  – pijnloos

  Voor deze behandeling kun je terecht bij Jett Plasma Lift Nederland in Enschede.

  In 9 weken je droomfiguur terug
  Je bent lekker afgevallen, maar die laatste probleemzones krijg je maar niet weg. Ook al sport je, let je op je voeding en drink je voldoende water, toch lukt het niet om van je lovehandles en je buikje af te komen. Dat droomfiguur lijkt dan ineens verder weg dan ooit.

  Met een beetje extra hulp kun je het toch terugkrijgen. Met het Jett Thermo & Shock Wave system ‘smelten’ die probleemzones als sneeuw voor de zon en heb jij je droomfiguur in slechts 9 weken terug! En na die 9 weken werkt de behandeling nog 6 maanden door, waardoor het resultaat nóg beter wordt! De combinatie van schokpulsgolven en elektrische golfvormen die enerzijds tegelijkertijd in het weefsel worden overgedragen en temperatuurverschillen van 4 tot 39,5 graad Celsius anderzijds zorgen ervoor dat ingekapselde vetcellen vernietigd worden en snel worden afgevoerd. Daarnaast gebeurt er trouwens nog veel meer: de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd, waardoor je huid steviger, flexibeler en gladder wordt. Littekenweefsel wordt gehermodelleerd en striae en cellulite verminderen. Het systeem werkt met temperatuurverschillen van 4 tot 39,5 graad Celsius, elektrostimulatie en radiofrequentie geluidsgolven.

  Een oppepper voor je huid
  In de zomer heeft je huid heel wat te verduren gehad. De zon en warmte hebben je huid uitgedroogd en dit werkt huidveroudering in de hand. Je velletje kan dus wel een flinke oppepper gebruiken en heeft aan alleen een masker of een anti-rimpelcrème niet genoeg.

  Microneedling in combinatie met RF-warmte (warmte door radiofrequentie) is de meest effectieve anti-verouderingsbehandeling. Het stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen, waardoor rimpels, hangende huid en littekens aanzienlijk minder zichtbaar worden. De behandeling is voor elk huidtype geschikt, geeft bewezen resultaat en vraagt een minimale hersteltijd. Het doet geen pijn en geeft geweldige resultaten in de strijd tegen huidveroudering en rimpels.

  Door RF op een andere manier toe te passen, is het ook in te zetten bij acne, het verwijderen van littekens, striae, het verwijderen van diepe rimpels en het verstrakken van de kaaklijn en wangen. Deze behandeling vereist een hersteltijd van 7 dagen en kan wat gevoelig zijn. Dit hangt geheel af van het huidtype.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply