Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een boost voor jouw vrouwelijkheid
  Rate this post

  Wanneer je als gevolg van borstkanker één of beide borsten moet missen, dan kan dat een flinke impact op je vrouwelijkheid hebben. Een goede, natuurgetrouwe prothese en mooie lingerie die naadloos op je prothese aansluit, helpen dan om je weer zelfverzekerd te voelen.

  Louisana Bodyfashion is dé speciaalzaak in Rotterdam en omstreken voor borstprothesen, lingerie en badmode voor vrouwen die een borstprothese dragen. Lydi Hoogendijk van Louisana Bodyfashion: ‘Als je Louisana Bodyfashion binnenstapt, dan tref je geen doorsnee lingeriewinkel aan. Dat kan ook niet, want we krijgen geen vrouwen met doorsnee wensen over de vloer. Alle vrouwen die hier binnen komen zijn getekend, maar ze blijven sterke mooie vrouwen die al onze aandacht krijgen. Alle medewerkers zijn ervaringsdeskundigen en weten als geen ander waar jij mee te maken hebt. Ze nemen alle tijd om jou te helpen bij het realiseren van jouw wensen. Uiteindelijk willen we dat je tevreden en zelfverzekerd de deur weer uitloopt, want dan pas zijn wij ook tevreden.’

  Privacy voorop
  ‘De medewerkers van Louisana Bodyfashion weten hoe belangrijk privacy is. Daarom vindt het gesprek met de adviseuse, het aanmeten en het kiezen van de juiste prothese plaats in complete privacy. Verder vind je in de winkel luxueuze paskamers, zodat je in alle rust en met voldoende ruimte kunt passen. Je bent in de winkel altijd welkom voor persoonlijk advies, een lekker kopje koffie of thee en een luisterend oor. Louisana Bodyfashion organiseert regelmatig modeshows, waar je kunt zien hoe (ex-)borstkankerpatiënten de badmode en lingerie dragen als wezenlijk onderdeel van hun garderobe. Want er zijn meer mogelijkheden dan je misschien denkt! Deze modeshows staan garant voor een heerlijke onbezorgde avond vol respect voor de kracht van vrouwen met borstkanker’, vertelt Lydi.

  Informatieavonden
  Samen met ziekenhuizen organiseert Louisana Bodyfashion regelmatig informatieavonden. Naast de informatie van de chirurg, mammacare verpleegkundige, fysiotherapeute of een gezinstherapeute, zijn zij de aangewezen personen die veel informatie kunnen geven. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden; we staan voor alle ideeën open’, besluit Lydi.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply