Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een borstoperatie… En wat nu?
  Rate this post

  Het ondergaan van een borstoperatie is een ingrijpende gebeurtenis, zowel lichamelijk als emotioneel. Het proces, het verlies van een borst te moeten accepteren, het opnieuw leren houden van je lichaam en het wennen aan het nieuwe beeld in de spiegel vergen tijd. Het kiezen van de juiste prothese vormt hierin een belangrijke stap. We begeleiden je graag in dit proces met een compleet assortiment borstprotheses, die er natuurlijk uitzien en ook zo aanvoelen.

  Onze deskundige en ervaren consulenten staan voor je klaar met kennis van zaken, een helder advies en vakmanschap. Ze begrijpen hoe moeilijk deze stap voor jou kan zijn. Naast een deskundig advies kun je dan ook rekenen op begrip en geduld.
  We begrijpen dat het aanmeten van een prothese een ­emotionele gebeurtenis is. Krimpenfort Lingerie werkt dan ook bij voorkeur op afspraak. Zo kunnen we je de zorg en aandacht geven die je verdient. We vinden het belangrijk dat je je op jouw gemak voelt. Wanneer je het prettig vindt, kun je natuurlijk een familielid of vriendin meenemen. Vanzelfsprekend begeleiden onze consulenten je bij het kiezen van de juiste prothese en bijpassende lingerie. Voor het passen is een sfeervolle, ruime paskamer aanwezig.

  Merken en maten
  Protheselingerie is niet zomaar lingerie. Elk ontwerp wordt perfect afgestemd op het dragen van een prothese en biedt een optimaal draagcomfort. Voor advies kun je natuurlijk rekenen op onze ervaren consulenten, die je aan de hand van jouw persoonlijke wensen en medische indicatie adviseren over de beste keuze voor jouw protheselingerie en eventuele badmode. Het assortiment van Krimpenfort Lingerie bevat diverse modieuze kwaliteitsmerken, die perfect aansluiten bij de actuele modetrends. Krimpenfort Lingerie biedt je bovendien diverse schitterende, bijpassende slips en strings om het geheel compleet te maken.
  Krimpenfort Lingerie biedt je de keuze uit diverse modieuze merken, waaronder Anita, Amoena, Susa, Cyell, Charmline, Sunflair en Tweka.

  Vergoedingen
  Krimpenfort Lingerie heeft met nagenoeg alle zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten. Dit betekent dat de aanschaf van uw borstprothese door jouw verzekering wordt vergoed. Krimpenfort Lingerie draagt bovendien zorg voor de declaratie en de verdere afhandeling hiervan.

  SEMH-gecertificeerd
  De Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen is een onafhankelijke organisatie, die in samenspraak met onder andere de branche- en zorgverzekeraars strenge kwaliteitseisen opstelt waaraan leveranciers moeten voldoen. Krimpenfort Lingerie voldoet aan deze kwaliteitseisen en is aangesloten bij de SEMH.

  Op onze website staat uitgebreide informatie over onder meer protheses en onze werkwijze, zodat je je thuis op je gemak kunt voorbereiden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply