Rate this post
 • Een borstprothese op maat
  Rate this post

  Na een borstoperatie wilt u er zeker van zijn dat uw silhouet weer symmetrisch is. Daarom introduceert KMI Mammacare de Amoena Adapt Air borstprothese. Deze kan door middel van een nieuwe techniek exact aan uw figuur worden aangepast. De flexibele en zachte achterkant sluit nauw aan op uw lichaam, zodat niemand merkt dat u een borstprothese draagt.

  Winnaar Red Dot Award
  ‘De ontwikkeling van borstprotheses staat niet stil’, vertelt Mireille Korst van KMI Mammacare uit Nieuwegein. ‘En de Amoena Adapt Air is daar een duidelijk voorbeeld van. Juist omdat de lichtgewicht Amoena Adapt Air de vrouw maximaal comfort en een natuurlijke uitstraling geeft, heeft deze innovatieve borstprothese in 2020 de Red Dot Award ontvangen’, vertelt een trotse Mireille.

  Luchtkamer past zich aan silhouet aan
  Veel vrouwen hebben na een borstoperatie een oneffen huid. Bijvoorbeeld door het litteken of door oedeem op de plek van de operatie. Reguliere borstprotheses hebben een zachte doch rechte achterkant, waardoor altijd ruimte tussen de prothese en de huid blijft. Daarom is de Amoena Adapt Air ontwikkeld. Met een klein extern pompje blaast u de luchtkamer aan de achterzijde van de Adapt Air iets op. Zo past de prothese zich aan de borstwand en het natuurlijke silhouet van elke vrouw aan. Ook het gewicht van de Amoena Adapt Air is lichter dan reguliere borstprotheses. Bovendien beschikt de Amoena Adapt Air over temperatuurregelende technologie voor comfort gedurende de dag. Eigenlijk benadert deze Amoena Adapt Air het gevoel van een plakprothese, die ook door KMI Mammacare wordt geleverd. Zo’n plakprothese wordt ook direct op de huid gedragen en is vooral geschikt voor vrouwen met een glad litteken.

  Rechtstreeks bij de verzekering declareren
  Welke prothese het beste bij u past, kunt u alleen ontdekken door een afspraak bij KMI Mammacare te maken. We bespreken dan uw wensen en laten u alle mogelijkheden zien én passen. En zo komen we samen tot de beste borstprothese voor u. Ook voor protheselingerie en -badkleding bent u bij ons aan het goede adres. KMI Mammacare is bovendien SEMH-gecertificeerd. Daardoor kunnen wij uw borstprothese rechtstreeks bij de verzekeraar declareren. Bel dus vandaag nog naar 030-6032971 voor een vrijblijvende afspraak.

  Voordelen Amoena Adapt Air
  – Individueel aanpasbaar aan elk uniek silhouet
  – Comfort heel de dag door
  – Lichtgewicht
  – Dicht bij het lichaam
  – Visuele symmetrie

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply