Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een bos vol zelfvertrouwen
  Rate this post

  Jouw haar bepaalt voor een belangrijk deel jouw uitstraling. Het is het eerste wat andere mensen van jou zien. Een doffe, uitgedroogde haardos straalt weinig zelfwaarde uit en oogt onverzorgd. Dat is niet hoe jij voor de dag wilt komen! Helaas ben je van nature niet gezegend met een volumineus, glanzend kapsel.

  Ook al heb jij dun en futloos haar, toch kun je met een prachtige volle haarbos over straat gaan. Hoe? Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige hairextensions van echt haar, die niet te onderscheiden zijn van je eigen haar. Ook als je graag langer haar wilt, zijn extensions ideaal. Ze worden bevestigd door middel van een keratinewaxje, zodat je eigen haar niet beschadigd raakt.

  Hairextensions geven jou niet alleen een vollere haardos, maar zorgen er ook voor dat jouw zelfvertrouwen een boost krijgt. Gooi je haar los en laat die lokken verleidelijk wapperen!

  Gespecialiseerd in hairextensions

  Nikita Bennink is gespecialiseerd in hairextensions. Ze werkt al 13 jaar met extensions van SHE by So. Cap. Die zijn gemaakt van 100% echt, Indian remy haar en zijn standaard 55/60 cm lang. Nikita heeft altijd alle haarkleuren op voorraad. Bij de eerste afspraak kunnen de hairextensions dan ook direct geplaatst worden.
  Het maken van een afspraak kan gemakkelijk online via de website. Er is geen wachtlijst, dus als je ‘s ochtends een afspraak maakt, zit je later die dag nog in de stoel en heb je dus direct lang haar! Het haar wordt na het plaatsen van de hairextensions ook in een model naar wens geknipt / gesneden en gestyled. Je gaat dus ‘compleet’ de deur uit! Alle prijzen zijn all-inclusive, dus die zijn inclusief de hairextensions, het plaatsen, knippen / snijden, stylen en garantie.
  Nikita’s Hairextensions is gevestigd in Zoetermeer.

  ‘Blij met mijn mooie haar’

  Wauw! Als iemand weet waar ze het over heeft, is het Nikita. Ze is zéér professioneel en perfectionistisch, maar zeker ook heel gezellig. Ik ben ontzettend blij met mijn mooie haar!

  Carmen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply