Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een boxspring volgens je eigen idee
  Rate this post

  Ambachtelijk gemaakte boxsprings geheel naar wens, zowel in afmeting als in uitstraling: Boxspringfabriek maakt ze. De onderneming is in 2009 opgericht, maar heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring. Productontwikkeling en innovatie staan centraal. De Senso-step is hietr een goed voorbeeld van.

  Met de Senso-step haal je leefcomfort en verzorging in huis. De Senso-step boxspring is ideaal voor ouderen en ontwikkeld om lekker en gezond te slapen. Naast de elektrische rug- en voetverstelling is er ook een zeer stabiele hoog-laagfunctie die verzorging in huis mogelijk maakt. Met één druk op de knop zet je de Senso-step om in een superrelaxfauteuil.

  De producten worden allemaal volledig met de hand in eigen fabriek gemaakt. Boxspringfabriek levert haar producten van zeer hoogwaardige Nederlandse kwaliteit rechtstreeks aan de consument tegen een relatief scherpe prijs.
  Boxspringfabriek levert matrassen en boxsprings in alle voorkomende maten, kleuren, stoffen en modellen. Dekbedovertrekken, hoeslakens, verlichting, kussens en dekbedden completeren het aanbod. De klant bepaalt zelf de sfeer in de slaapkamer door eigen ideeën in te brengen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply