Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een bruidsjurk die bij je past
  Rate this post

  Beste aanstaande bruiden van Nederland! Als je dit artikel leest, kan het betekenen dat jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd! De redactie van ForYou Magazine heeft ons, Amiga, gevraagd om jullie tips te geven als jullie gaan zoeken naar jouw ultieme bruidsjurk. Omdat wij al 40 jaar in het vak zitten, al generaties lang, weten wij als geen ander waar jullie bruiden echt iets aan hebben! 

  Tip 1; Ontdek je stijl
  Voordat je gaat passen, oriënteer je je op wat je mooi vindt. Welke stijl past bij jou als bruid? Maar ook: wat past bij jullie als paar en wat past bij de locatie of de stijl van jullie trouwdag? Trouw je in de zomer op het strand, dan zoek je meestal een ander soort jurk dan wanneer je in de winter in een kasteeltje trouwt. Kijk bijvoorbeeld eens op onze website.
  Maak voor jezelf een ‘moodboard’ met deze stijl. ­Pinterest is hier bijvoorbeeld een heel goed medium voor. Vaak zie je dat de jurken die je mooi vindt van 1 of 2 bruidsmodemerken zijn. Zoek bij deze stijl een winkel die een ruime collectie van deze merken verkoopt. Neem dit moodboard mee naar de winkel en vertrouw op het vakkundige advies van de styliste. Soms word je verrast met een merk dat je eerder nog niet was opgevallen, maar perfect bij jou past.

  Tip 2; Ga voor kwaliteit
  Kies voor een goed bruidsmodemerk! Net zoals met ‘dagelijkse’ kleding heb je in de bruidsmode ook een enorm verschil in kwaliteit. Gek genoeg is het verschil in prijs vaak niet zo groot. Ga voor topmerken zoals Pronovias, Jesus Peiro, Rosa Clara, Rembo Styling, ­Cymbeline, Marylise en La Sposa.
  Vind je het moeilijk om dit verschil te zien? Kijk eens goed naar de foto van de jurk als het fotomodel deze jurk draagt. Zit deze perfect op haar lichaam of zit het wat rommelig? Als het bij het model op de fotoshoot al niet goed zit, hoe zou dit dan in het echt zitten?

  Tip 3; Kies een winkel met klasse
  Ga voor een bruidsmodezaak waar je gelijk al een goed gevoel bij hebt. Zet voor jezelf op een rijtje:
  – Hoe word je geholpen?
  – Hoe is de service?
  – Wat is de uitstraling van de winkel?
  – Welke winkel wil je als eerst bezoeken?
  – Is de winkel aangesloten bij CBW Garant?
  – Heeft de winkel een eigen atelier?
  Het kopen van een mooie jurk kan op verschillende plekken, maar jouw jurk moet vakkundig op maat worden gemaakt. Daarnaast is mooie en goede lingerie van het grootste belang.

  Tip 4; Geniet!
  Maak het jezelf niet te moeilijk. Ga niet naar 5 trouwlocaties of naar 10 bruidsmodewinkels om daar ­vervolgens 100 jurken te passen. Uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer en kan dit je alleen maar onnodige stress opleveren.
  Bereid je goed voor, stel de juiste vragen en ga af op je gevoel. Uiteindelijk is het jullie trouwdag en vier het begin van jullie leven als echtpaar. Het is geen ­wedstrijd wie het meest kan passen en proeven. Maak er ook tijd voor.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply