Rate this post
 • Een cadeautje voor je huid
  Rate this post

  Het is weer die tijd van het jaar… Maar net als vorig jaar is de feestmaand toch minder uitbundig dan je zou willen. Maar laat dat je er niet van weerhouden om goed voor jezelf en voor anderen te zorgen, en om jezelf eens lekker te verwennen!

  Dat laatste kun je bijvoorbeeld doen door wat extra aandacht aan je uiterlijk te geven. Heb je bijvoorbeeld last van overbeharing in je gezicht? Stoor jij je aan die pigmentvlekken? Of heb je storende littekens? Iedere vrouw heeft wel een uiterlijke onzekerheid waar ze graag iets aan zou willen doen. Gelukkig is er veel mogelijk! Met behulp van laser zijn goede resultaten te boeken op het gebied van huidverbetering, zodat het anderen echt kan opvallen dat je er beter uitziet en dat je huid straalt!

  Wensen en mogelijkheden
  Als je een afspraak maakt bij Change Laserclinic, is er eerst een uitgebreid consult. Daarbij worden jouw huidwensen besproken. Daarna wordt je huid bekeken, en vervolgens wordt met je besproken wat de mogelijkheden zijn om het huidprobleem aan te pakken. Op basis van de wensen en mogelijkheden wordt een behandelplan opgesteld. Change Laserclinic beschikt over verschillende lasers, waarmee elk huidprobleem te lijf kan worden gegaan.

  Vergoeding
  Goed om te weten: de kosten van laserbehandelingen kunnen tot wel 1500 euro vergoed worden door de zorgverzekeraar. Kijk dus of je voor dit jaar nog budget over hebt. Is dat niet het geval, kijk dan of het wenselijk is om je zorgverzekering vóór 1 januari 2022 aan te passen.

  Met laser aan te pakken huidproblemen:
  – pigment (waaronder pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en melasma)
  – overbeharing (van het gezicht en lichaam)
  – roodheden (waaronder spider naevus, couperose, rosacea en beenvaten)
  – huidveroudering
  – acne(littekens)
  – littekens
  – schimmelnagels

  Een heerlijk gladde huid
  Heb je genoeg van epileren, harsen en scheren? Behalve dat je plekken kunt vergeten met scheren, zijn er nog meer nadelen aan het vaak moeten bijhouden van ongewenste haargroei. Je bent er veel tijd aan kwijt, kunt er rode en jeukende bultjes en ontstekingen aan overhouden en stoppels groeien weer snel terug. Daarnaast kan in het oog springende overmatige haargroei, zoals op je gezicht of je armen, je ook erg onzeker maken.

  Gelukkig kun je op een compleet pijnloze en veilige manier je haren definitief laten verwijderen, namelijk met laser. Change Laserclinic maakt definitief ontharen door middel van laser toegankelijk voor iedereen, doordat de behandelingen niet alleen pijnloos zijn, maar ook betaalbaar.

  Over Change Laserclinic
  Change Laserclinic is aangesloten bij de NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici. Een kliniek of salon kan alleen aangesloten zijn bij NVH als er gewerkt wordt met huidtherapeuten. Een NVH-geregistreerde kliniek staat voor kwaliteit en kunde. Hierdoor kunnen behandelingen worden vergoed door de verzekering. Wil je in aanmerking komen voor vergoeding, of weet je niet precies hoe dat werkt? Change Laserclinic helpt je graag.

  Gratis okselbehandeling
  Change Laserclinic trakteert jou als lezer van ForYou Magazine graag op een gratis okselbehandeling! Ga hiervoor naar het boekingssysteem op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply