Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een cadeautje voor je voeten
  Rate this post

  Heerlijk die zomer! Die leuke sandaaltjes met die mooie hak aan, en aan en lekker flaneren langs het strand of de boulevard of dat leuke stadje op je vakantiebestemming ontdekken. Maar dan, aan het eind van zo’n heerlijke dag, is het er ineens: rugpijn! Eerst een beetje zeurend, maar de pijn onderin je rug wordt steeds erger! Je kunt amper nog zitten. Zo had je je de afsluiting van jouw vrije dag niet voorgesteld. Maar dat niet alleen, wanneer je een blik op je voeten werpt, kunnen deze ook wel wat verzorging gebruiken.

  Het is niet altijd duidelijk waarom je pijn in de onderrug krijgt. Dit kan door platvoeten komen, maar ook door een verkeerd looppatroon. Klachten die vaak voorkomen, zijn bijvoorbeeld hielspoor, pijn aan de schenen, kniepijn en rugpijn. Een steunzool kan dan voor jou de oplossing zijn. Dit is een losse inlegzool, die jouw voeten extra steun geeft of in een betere positie dwingt. Fleur Wagenaar van Medische Voetzorg Den Bosch verkoopt Footlogics inlegzolen.

  Bepaalde andere klachten aan je voeten kunnen maken dat je liever dicht schoeisel draagt, zoals schimmel aan je voeten of nagels. Schimmelnagels kun je herkennen aan verkleurde, brokkelige of verdikte nagels. Schimmel aan je tenen kun je herkennen aan een schilferige huid, kloofjes tussen de tenen en jeuk. Het is dus zaak om je voeten tijdig te laten onderzoeken en te behandelen door de medisch pedicure. De medisch pedicure is bevoegd om een schimmeldiagnostiek uit te voeren. Na een behandeling zien je voeten er weer fris uit, en kun je onbezorgd je sandaaltjes aan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply