Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een cadeautje voor jezelf
  Rate this post

  Veel mensen voelen zich toch een beetje neergeslagen door de maatregelen. Aan de ene kant snap je natuurlijk waarom ze er zijn, maar toch vraagt het veel van je. Je kunt immers weinig kanten op. Het is gemakkelijk om te denken: we gaan nu toch niets leuks doen, dus ik hoef ook even niet voor mezelf te zorgen. De make-up hoeft vandaag niet perfect. Het epileren kan wel even wachten. Ik steek mijn haar wel weer op, de kapper komt volgende week wel.

  Het is belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen, zowel fysiek als mentaal. Zeker in deze tijd! Vaak hebben die twee met elkaar te maken. Je goed in je vel voelen, zorgt er ook voor dat je mentaal positiever in het leven komt te staan. Gun daarom jezelf ook nu af en toe dat momentje voor jezelf!

  Laat je in de watten leggen
  Je kunt jezelf op allerlei manieren verwennen. Toch even een maskertje ’s avonds terwijl je op de bank ligt. Heb je zin om op zondag een uurtje in bed te blijven liggen en je favoriete ontbijtje te maken of zelfs te bestellen? Go for it. Het kan ook een zijn om jezelf even lekker in de watten te laten leggen en een beautybehandeling te nemen. Bijvoorbeeld een behandeling om je huid egaal en strak te maken, of een ontharingsbehandeling voor heerlijk gladde benen. Zodat je, wanneer je iedereen weer kunt zien, monden open kunt laten vallen. Want wat zie jij er prachtig uit!

  Een (haarvrije) gladde huid
  Je hebt het gehad met epileren, waxen en scheren. Het blijft veel werk, leidt soms tot irritatie en de haartjes komen iedere keer weer veel te snel terug. Hoe fijn zou het zijn om er definitief afscheid van te nemen?

  De Soprano-laser zorgt ervoor dat je jezelf niet meer bezig hoeft te houden met ontharing. De laser verwijdert op een pijnloze manier de haren, met blijvend resultaat. Het mooie van deze laser is het dat voor ieder haartype geschikt is: zowel lichte als donkere haren. Heb je last van fijne haartjes die steeds maar terugkeren? Bij Change Laserclinic staat ook de GentleLASE pro: een van de krachtigste lasers ter wereld. Deze laser zorgt ervoor dat zelfs de dunste haartjes niet meer terug zullen keren. De lasers vullen elkaar perfect aan: in beide gevallen ervaar je een pijnloze behandeling met blijvend mooi resultaat!

  Egaal, mooi en strak
  Je huid heeft het zwaar te verduren gehad. Je hebt amper kunnen zonnen in de zomer en al die regen en wind van de herfst begint ook zijn tol te eisen. Change Laserclinic biedt een huidverbeterende behandeling aan met de ALMA-Q Carbon Peel. Hierbij wordt een carbon-maskertje aangebracht, die met korte flitsen van een laser wordt verwarmd. Het mooiste is: ondertussen kun jij gewoon ontspannen.

  Er zitten allemaal voordelen aan deze behandeling. Je huid wordt diep gereinigd, bindweefsel wordt vernieuwd en de talgproductie neemt af. Het resultaat in de spiegel mag er zijn: je een stralend strakke huid. Rimpels, grove poriën, acne en littekens worden bovendien veel minder zichtbaar. Kijk alleen niet té snel in de spiegel, in het begin is het nog een beetje rood.

  De klok een stukje terug
  Je huid maakt gedurende de jaren steeds minder collageen aan. Hierdoor ontstaan rimpeltjes en lijntjes. Dit is een natuurlijk proces, maar veel vrouwen zouden ze toch liever kwijt dan rijk zijn. Zou je de klok een stukje terug willen zetten? Dan is een ALMA-Q Fractional laser-behandeling misschien een idee.

  Deze behandeling is geschikt voor zowel je gelaat als decolleté. De Fractional laser dringt diep in de huid door en stimuleert je huid om meer collageen aan te maken. Dat betekent dat je huid na de behandeling zelf aan de slag gaat. Gedurende twee tot drie weken na de behandeling beginnen de eerste resultaten langzaam zichtbaar te worden… er ontstaat langzaam vitale, veerkrachtige en soepele huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply