Rate this post
 • Een cadeautje voor jezelf
  Rate this post

  We zijn wel eens hard voor onszelf als we in de spiegel kijken. Je ziet dan vooral het negatieve. Je ziet ook veel moois, natuurlijk, maar dat is niet wat je onthoudt. Je blijft denken aan die droge huid, oneffenheden of wimpers die je ogen dof maken in plaats van laten spreken. Het zaait allemaal twijfel in je gedachtes, en die onzekerheid is precies wat anderen vervolgens de hele dag op je gezicht zien.

  Hoe je eruit ziet, heeft namelijk grote invloed op hoe je jezelf voelt. Het is daarom logisch dat je soms wel iets zou willen doen tegen imperfecties op je huid. Een mooie huid is niet alleen gezond, het zorgt er ook voor dat je zelfverzekerd over straat gaat en jezelf durft te tonen aan de wereld.

  Het gewenste resultaat
  Een schoonheidsbehandeling is echt een cadeautje aan jezelf. Je hebt niet altijd een reden nodig om jezelf het cadeautje te geven: soms verdien je het gewoon. Of misschien kriebelt het juist om jezelf eens te laten verwennen. Esmee Vorster, zelf eigenaar van NewLook4U in Moergestel, vertelt dat ze het belangrijk vindt dat mensen bij haar kunnen ontspannen. ‘Een schoonheidsbehandeling is vaak ook een rustmomentje waarbij je even de touwtjes uit handen kunt geven en jezelf kunt laten verwennen. Bij ontspanning hoort natuurlijk ook de zekerheid dat je met de behandeling mooie resultaten boekt. Ik doe dus altijd mijn best om de klant zo mooi mogelijk de salon weer uit te laten lopen. We werken echt samen naar het gewenste resultaat toe’.

  Met veel plezier
  Esmee is in 2014 begonnen met haar behandelingen. ‘Ik ben zelf eigenlijk altijd al wel veel met uiterlijk bezig geweest’, zegt Esmee. ‘Mijn moeder was kapster; daar zal het vandaan komen. Ik vind het erg leuk om ervoor te zorgen dat mensen mooi verzorgd de deur uitgaan. Ik begon als wimperstyliste. Het was toen nog kleinschalig, eigenlijk als bijverdienste, maar al snel begon het te groeien. Ik ben toen ook andere behandelingen gaan leren en ik leer nog steeds bij. Ik help in mijn eigen salon elke dag opnieuw met veel plezier mensen om zich weer mooi en goed te voelen’.

  Dermaplaning
  Een huidverbeterende behandeling met snel resultaat. Met een speciaal mesje worden dode huidcellen en donsharen van de huid geschraapt. Zo wordt de huid superzacht en krijgt het een mooie glow. Het mooie van dermaplaning is dat het direct resultaat oplevert. Je zult direct na de behandeling in de spiegel kunnen zien dat je een gladde huid hebt waarbij ook eventuele oneffenheden als acnelittekens en pigmentvlekken minder zichtbaar zijn dan ervoor. Ook is je eigen thuisverzorgingsroutine gemakkelijker: de huid is na de behandeling namelijk beter in staat om producten op te nemen.

  Cenzaa
  Dit zijn zes stappen naar maximale huidverbetering. Eerst wordt je gezicht gereinigd. Ten tweede volgt een dieptereiniging van je gezicht. De derde stap is een serum bestaande uit een hoge concentratie van werkende stoffen, wat hele mooie resultaten oplevert. De vierde stap is een 24-uurscrême die is afgestemd op je eigen huid. Deze wordt ten vijfde opgevolgd door een gezichtsmasker vervuld met vitamines die je huid nodig heeft. Als laatste krijg je bescherming voor je huid: met speciale producten zorgen we ervoor dat je huid dag in dag uit stralend blijft en niet beschadigd raakt door de zon of door vuil.
  Bij een Cenzaa-behandeling zit een kennismakingspakket inbegrepen. Je krijgt hier kleine versies van producten uit alle zes stappen om thuis nog eens uit te proberen. Als het bevalt kun je de producten daarna zelf aanschaffen om je huid iedere dag in topconditie te houden.

  Wimperextensions
  Lange wimpers, welke vrouw zou dit niet willen? Mooie wimpers kunnen je gezicht transformeren en je ogen extra laten spreken. Als je eigen wimpers kort of onopvallend zijn, kun je met mascara de illusie creëren van deze lange haartjes, maar nog liever zou je van deze illusie de werkelijkheid maken. Wimperextensions bieden hiervoor de oplossing. Zo krijg je de wimpers van je dromen.
  Het resultaat moet natuurlijk wel bij je passen, zegt Esmee. ‘Ik kijk altijd naar de wens van de klant, maar ik vind het ook erg belangrijk om op te letten of deze wens haalbaar is. De eigen natuurlijke wimpers moeten sterk en gezond genoeg zijn om de extensions te kunnen dragen, anders raken ze beschadigd. Soms moeten de wensen dus ietsje aangepast worden. Het resultaat blijft het belangrijkste en ik heb nog nooit gehoord dat iemand het niet mooi vond!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply