Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een complete beleving van beauty onder één dak

  De gemiddelde Nederlander heeft weinig tijd, en vooral weinig tijd voor zichzelf… Juist daarom hebben wij het unieke concept ‘Beauty onder 1 dak’. Efficiënt onthaasten in een huiselijke omgeving!

  Het Sparkle & Shine-concept staat voor verantwoord en ontspannen zonnen in een huiselijke sfeer en met behulp van de nieuwste technieken op zonnebankgebied. We hebben een flink aantal prachtige zonnecabines, allemaal uitgerust met de meest moderne zonnebanken. Onze gediplomeerde zonneconsulentes adviseren je vakkundig welke Ergoline zonnebank geschikt is voor jouw huid en jouw doel. Wil je een mooie huidskleur krijgen of behouden, je huid voorbereiden op een zonnige vakantie of de doorbloeding van je huid verbeteren? Het kan allemaal.

  Ook is Sparkle & Shine dé studio waar een totaalconcept op het gebied van uiterlijke verzorging wordt aangeboden. Je vindt er alles wat je van een topstudio mag verwachten, en zelfs een beetje meer. Onze openingstijden zijn zeer ruim, je kunt gratis voor de deur parkeren en je hoeft bij ons geen afspraak te maken. Gun jezelf een energieboost wanneer het jou uitkomt! Moet je toch een momentje wachten? Ontspan alvast in onze luxe wachtruimte, die uitgerust is met een Nespresso Coffee Corner, en voor je het weet, ben je aan de beurt!

  Bruinen én huidverzorging
  Bij Zonnestudio Sparkle & Shine vind je de nieuwste zonnebanken van marktleider Ergoline, namelijk de Prestige 1600. Deze bank heeft een combinatie van UV-licht en collageen-LED-licht. Deze combinatie zorgt voor een mooie en diepe bruine kleur en zorgt tegelijk voor huidverzorging. Het maakt daarbij niet uit of je een lichte huidskleur hebt of al een tijd niet onder de zonnebank bent geweest. De gezichtsbruiners kunnen tijdens de zonsessie aangepast worden in intensiteit of volledig uitgeschakeld worden. Deze zonnebank is dus ook ideaal voor als je geen gezichtsbruining wil, want je geniet dan toch van de voordelen van de beautylights die de bloedsomloop en collageenaanmaak stimuleert, waardoor je een mooie huidverzorging krijgt. De lampen helpen je ook als je last hebt van je gewrichten of spieren, of als je last hebt van psoriasis of acne.

  Je kunt bij Zonnestudio Sparkle & Shine ook terecht voor:
  – wimperextensions
  – henna brows
  – tanden bleken met Smileffect (100% veilig)
  – diverse harsbehandelingen
  – Lash Lift
  – Botox- en fillerbehandelingen door een cosmetisch arts

  Robin Dekkers
  huid- en wenkbrauwspecialiste
  eigenares Zonnestudio Sparkle & Shine

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply