Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een dieet dat werkt
  Rate this post

  Je hebt alle diëten die er zijn al gevolgd, maar nog steeds ben je niet tevreden over je gewicht. Iedere keer kom je weer dezelfde valkuilen tegen. Een paar weken gaat het goed maar dan verval je weer in je oude eetpatroon en vliegen de kilo’s er opnieuw aan. Wil jij echt iets aan je gewicht doen? Kies dan voor een methode die werkt!

  ‘Ik had nooit problemen met mijn gewicht. Tot een paar jaar geleden. Ik had best een drukke baan en volgde in de avonduren een hbo-studie. Daarnaast was ik ook nog eens gestopt met roken. In die periode ben ik echt megaveel aangekomen’, blikt Femke Cheret terug. ‘Volgens mij heb ik vervolgens zo’n beetje alle diëten gevolgd die je maar kunt bedenken. Maar niets hielp. Totdat ik het Cambridge Weight Plan ontdekte. Ik ben in totaal 26 kg afgevallen, geweldig! Ik was zo enthousiast over deze methode dat ik ook graag zelf consultent wilde worden, want wat zou het leuk zijn als je andere mensen hier ook mee kunt helpen. Wanneer je ze niet alleen kunt verlossen van hun overtollige kilo’s, maar ook van de frustratie, de schaamte en alle andere geestelijke aspecten die bij overgewicht aan de orde komen. Die vrijheid gun ik iedereen.’

  Los van het eten
  Inmiddels is Femkes droom in vervulling gegaan, heeft ze haar baan opgezegd en werkt ze fulltime als Cambridgeconsulente. ‘Het mooie aan Cambridge is dat je helemaal los komt van het eten. Ik denk dat dat ook de kracht van deze manier van afvallen is. Je krijgt alleen maar shakes en soepen. Natuurlijk moet je lichaam daar eerst even aan wennen en zijn de eerste paar dagen daardoor best lastig, maar daarna verdwijnt je hongergevoel. Je hebt gewoon helemaal geen behoefte meer aan eten.’

  Vier fasen
  ‘Het Cambridge Weight Plan bestaat uit vier fasen: voorbereiding, afvallen, af- en opbouwen en gewichtsbeheersing. Tijdens de twee eerste fasen bereid ik de cliënt voor op het dieet en kies ik welk programma voor hem of haar geschikt is. Elke week komt de cliënt langs om te wegen en eventuele moeilijkheden te bespreken. Wanneer het streefgewicht bereikt is, komen nog twee fases die minstens zo belangrijk zijn: het afbouwen van de Cambridgeproducten en het opbouwen van calorieën én het begeleiden van gezonde keuzes maken. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Je moet je levensstijl dus aanpassen. Ook de gewichtsbeheersing is van groot belang. Die begeleiding kost overigens niks extra, het zit allemaal bij de prijs inbegrepen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply