Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (3 stemmen)
 • ‘Een droom die uitgekomen is’
  4/4 - (3 stemmen)

  Ik kon niks meer. Ik woog 120 kilo en was nagenoeg invalide. Met moeite kon ik nog 3 minuten lopen. Ik was nog veel te jong om zo verder te moeten leven, dus ik heb van alles geprobeerd, maar hoewel ik wel eens wat gewicht verloor, kwam het er ook altijd weer aan. Ook heb ik een maagband gehad. Dat was geen succes; ik heb er alleen maar ellende van gehad.

  Andere vrouwen uit mijn dorp wezen mij op hun successen met het Cambridge Weight Plan bij Balance4ever, en toen dacht ik: ‘Dan ga ik daar ook naartoe’. Op 5 september 2013 maakte ik kennis met Fonny, een lieve en open vrouw, die je een goed gevoel geeft. Een dag later startte ik met het Cambridge 500-programma, en met hulp van Fonny heb ik mijn eet- en leefpatroon veranderd. Ik begon met drie shakes per dag. Dat was even wennen, maar daarna ging het prima. Tot aan afgelopen zomer ben ik maar liefst 61 kilo afgevallen! En wat ook belangrijk is: ik ben nu al 8 maanden stabiel. Want afvallen gaat nog wel, maar op gewicht blijven is moeilijk. Nu heb ik mijn leven weer op de rit. Ik maak goede keuzes rond voeding, met minder koolhydraten, en voel me geweldig! Ik kan weer lopen, winkelen, uitgaan… Ik kan gewoon alles weer! Het is voor mij een droom die uitgekomen is.
  Ik ben heel gelukkig nu en niet bang dat ik ooit weer ga aankomen…

  – Rebecca (39) uit Obdam –

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Fonny Freek op juni 2, 2015, 4:02 pm

  Met veel liefde en plezier heb ik Rebecca mogen begeleiden. Als jij ook wilt afslanken, het maakt niet uit hoeveel kilo, neem contact met me op. Ik help je graag.

  Beantwoorden →