Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een duik in het diepe!

  Duikt jouw kind al weg bij het idee van zwemles in een grote groep? Om jouw kind in alle rust zijn of haar zwemdiploma te laten halen, kunnen privézwemlessen een uitkomst zijn. Persoonlijke aandacht staat bij privézwemlessen centraal.

  Een eerste zwemles is altijd spannend voor een kind. Tijdens deze eerste lessen is het toegestaan om als ouder mee te zwemmen. Dit kan een stukje spanning bij het kind weghalen. Het is voor kinderen soms fijn om even die geruststellende blik van hun moeder of vader te zien. Om deze reden is het ook altijd mogelijk om als ouder in de zwemzaal aanwezig te zijn. Privézwemles in een klein groepje, maar tóch met de geruststelling van de ouder op de achtergrond. Maximale aandacht van de zwemjuf kan daarnaast ook leiden tot betere leerresultaten. Plezier in het zwemmen staat centraal!

  Privézwemles op een speelse manier
  Op zoek naar een privézwemles voor jouw kind? Zwemschool MnW geeft privézwemlessen van hoge kwaliteit op een speelse manier. De zweminstructeurs, hebben veel ervaring en zijn volledig gekwalificeerd en gediplomeerd. Het contact tussen kind, ouder en zwemonderwijzer is erg belangrijk, en staat bij deze zwemschool centraal. Je kunt op drie locaties terecht, namelijk Harmelen, Zeist en Maarssen. Zwemschool MnW geeft internationaal geldende diploma’s uit volgens de richtlijnen van ENVOZ (opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche).

  Privézwemles op een rijtje:
  • extra aandacht voor het kind
  • privézwemlessen kan vanaf 4 jaar
  • kleine groepjes van maximaal 5 kinderen
  • spelenderwijs het diploma halen
  • ouders zijn welkom op de zwemzaal om te kijken
  • elke week afzwemmen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply