Rate this post
 • Een duo om te zoenen
  Rate this post

  Wist je dat je lippen één van de belangrijkste blikvangers van je gezicht zijn? Het liefst hebben we dan ook allemaal mooie, volle en duidelijk gedefinieerde lippen. Ze zijn een teken van jeugd en schoonheid. Maar bij het ouder worden lijken ze toch steeds dunner te worden en hun strakke contouren te verliezen. Of is dat verbeelding?

  Nee, dat is geen verbeelding. Net als de rest van je huid heeft ook je mond te maken met huidveroudering. Dat komt doordat de productie van de stofjes collageen, een eiwit dat voor de stevigheid van je huid zorg, en elastine, dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit, vanaf je 25ste levensjaar langzaam maar zeker afneemt. Je huid wordt dunner en slapper, de eerste lijntjes ontstaan en je kaaklijn is ook niet meer zo strak als voorheen. Datzelfde proces vindt ook in je lippen plaats: ze worden dunner en minder elastisch, je mondhoeken krijgen de neiging om naar beneden te gaan hangen en de contouren van je lippen worden minder strak.

  Belotero Lips
  ‘Gelukkig kunnen we met lipfillers deze zichtbare gevolgen van huidveroudering uitwissen’, stelt dokter Kamran Firdausi gerust. ‘Niet voor niets behoort het verjongen en vergroten van de lippen tot één van de meest populaire behandeling bij ons in de kliniek. Hiervoor gebruikten we altijd een niet-permanente hyaluronzuurfiller, maar sinds kort werken we met een nieuw product dat echt de perfecte lippen creëert: Belotero Lips. Deze techniek zou je kunnen vergelijken met een lippenstift en een lippenpotlood: een duo dat samen een strakke contour en mooi opgevulde lippen tot resultaat heeft, al vervaagt dat natuurlijk al snel in de loop van de dag. Met dit nieuwe product waarmee we nu werken, heb je echter maandenlang plezier van dit effect. Belotero Lips Shape, dat gebruikt wordt voor het opvullen van de boven- en onderlippen voor optimaal volumeherstel, en Belotero Lips Contour, dat de lipcontouren definieert en daardoor zorgt voor een jongere uitstraling, bieden een complementaire aanpak voor lipverbetering. Beide producten vullen elkaar dus aan en zorgen voor volle, sensuele lippen die passen bij jouw gezicht. Het zorgt meteen voor een jongere uitstraling, maar ook voor een natuurlijk resultaat want daar ligt bij ons altijd de nadruk op.’

  Botox en fillers
  Je kunt Botox gebruiken voor het behandelen van rimpels en het tegengaan van hoofdpijn, door het ontspannende gevoel dat Botox heeft in de huid. Ten derde is Botox te gebruiken tegen zweetoksels: voor 3-6 maanden kan Botox de werking van de zweetklieren blokkeren, zodat je zeker weet dat je geen natte plekken onder je oksels hebt. Met fillers kun je jouw huid mooier maken op allerlei manieren. Je kunt wallen verminderen, meer volume krijgen in je jukbeenderen en wangen en rimpels verminderen.

  Ultherapy
  Als je ouder wordt, produceert je huid steeds minder collageen en elastine. Hierdoor wordt je huid minder strak, wat rimpels en lijnen met zich meebrengt. Ultherapy is een nieuwe behandeling die gebruik maakt van ultrasound energie. Deze ultrasound werkt diep door in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Zo kun je met Ultherapy wenkbrauwen liften, de hals verstrakken, de onderkant van uw kin verstrakken en lijntjes en rimpels in je decolleté verminderen.

  Cellfina
  Bij cellulite ontstaan er putjes in de huid, door veranderingen in het bindweefsel onder de huid. Deze kuiltjes en putjes verschijnen meestal vooral op de billen. Cellfina is een nieuwe behandeling waarbij we met een vacuüm-handstuk het weefsel stabiliseren, terwijl een bewegend micro-mes de bindweefselstrengen losmaakt. Hierdoor vermindert de cellulite aanzienlijk.

  Over cosmetisch artsen Kamran Firdausi en mevrouw V. Köse
  Dokter Firdausi en dokter Köse hebben allebei hun artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al tijdens de studie Geneeskunde ontwikkelde hij een grote interesse in de cosmetische geneeskunde. Na het behalen van zijn artsendiploma heeft Kamran zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde.
  Mevrouw Köse is eerst diverse jaren werkzaam geweest als arts voordat zij zich in de cosmetische geneeskunde ging specialiseren. Net als dokter Firdausi werkt zij volgens het Firdause Full Face Concept, maar daarnaast heeft ze extra scholing gevolgd op het gebied van huidverbetering en cosmetische gynaecologie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply