Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een echte work-out voor je huid

  Naarmate je ouder wordt, wordt de celdeling van jouw huid ook trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Met een huidverbeterende bindweefselmassage kun je ervoor zorgen dat je huid er beter gaat uitzien.

  Wanneer je jong bent, bestaat je huid uit goed functionerend bindweefsel. Dit is de laag tussen de spieren en de huid, met veel collagene en elastine vezels. Als je huid ouder wordt, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt in het bindweefsel. Gevolg: de huid wordt slapper en je kunt rimpels krijgen. Met een huidverbeterende bindweefselmassage worden de fibroblasten in je huid ertoe aangezet om collageen, elastine en hyaluron te gaan aanmaken.

  Intensieve massagetechniek
  Een huidverbeterende bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, die gericht is op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden het onderhuidse bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden er nieuwe collagene en elastine vezels aangemaakt, zodat je huidconditie en -elasticiteit verbeteren. Een huidverbeterende bindweefselmassage is een echte work-out voor je huid!

  Over de behandeling
  Tijdens de behandeling van 45 minuten wordt je huid eerst goed gereinigd. Daarna volgt een facial scrub, zodat de huid de werkstoffen goed kan opnemen. Vervolgens wordt er een specifiek op jouw huid afgestemde essence of serum aangebracht, zodat de huid al meteen de eerste voedingstoffen krijgt. Nadat deze is ingewerkt, vindt de massage plaats. Doordat de massage voor een goede doorbloeding zorgt, heb je na de behandeling een stralend gezicht!

  BOOZT Cosmetics
  Het beste optimale resultaat krijg je door een combinatie van de behandeling en producten voor thuisgebruik. Schoonheidsspecialiste Henriëtte Bon werkt met de producten van BOOZT Cosmetics. Hiermee worden de huidcellen voorzien van essentiële werkstoffen, oftewel de ‘schijf van 5’: vitamines, mineralen, eiwitten, lipides en vocht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply