Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een eerbetoon aan alle verpleegkundigen
  Rate this post

  Dit artikel is een eerbetoon aan alle verpleegkundigen die in de wereld werken, en met name de verpleegkundigen die in Nederland werken.

  Mijn moeder was 35 jaar verpleegster en ik heb uit eerste hand gezien hoe moeilijk het beroep van een verpleegkundige kan zijn. Het is een zeer intens beroep waarbij logica, intuïtie, instinct, emoties en empathie te allen tijde gebruikt moeten worden. In de Verenigde Staten worden de fysieke taken van verpleegkundigen tot een minimum beperkt, maar in Nederland moeten de verpleegkundigen ook al het fysieke werk doen dat nodig is om voor de patiënten te zorgen.

  Volgens mijn observatie hebben de verpleegkundigen in Nederland een van de moeilijkste banen, zowel fysiek als mentaal, en de waardering is maar laag. Ik heb dit artikel geschreven voor alle verpleegkundigen in Nederland om jullie te laten weten dat wij, van de Rugkliniek Eindhoven, begrijpen wat jullie aan het eind van de dag voelen.

  Als verpleegkundige moet je alle fysieke en mentale kracht gebruiken om je werk goed te doen. Hierdoor is het juist voor verpleegkundigen een uitdaging om de eigen gezondheid van lichaam en geest in een goede staat te houden. Omdat men juist altijd bezig is, zowel fysiek als mentaal, om anderen te helpen, is het vaak moeilijker om jezelf als verpleegkundige efficiënt te genezen, aangezien de boog altijd gespannen is.

  Onze belangrijkste focus bij Rugkliniek Eindhoven is:
  – de functie van het zenuwstelsel te verbeteren door de blokkades die stress in het lichaam kan veroorzaken te verwijderen met behulp van de kunst van chiropractie.
  – je helpen identificeren waarom je lichaam altijd vol spanning zit en strategieën te geven waarmee je de spanning kunt verminderen wanneer je maar wilt. Dit geeft je meer energie en minder spanning aan het einde van de dag en geeft je een hogere kwaliteit van leven.

  Vanwege de manier waarop het systeem in Nederland werkt, waarbij er eerder geld bespaard wordt dan het beste te willen voor de medewerkers, zijn het de verpleegkundigen die het meeste lijden.

  Aan alle verpleegkundigen in Nederland en de rest van de wereld: bedankt voor het harde werk dat jullie doen, dag in dag uit, en weet dat wij van Rugkliniek Eindhoven er zijn om jullie van dienst te zijn en jullie op alle mogelijke manieren te helpen!

  Matthew Breske
  chiropractor

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply