Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een eerste hulp bij ongelukken
  Rate this post

  Heb jij ook vaak erge pijnklachten? Zit jij ook wel eens met je handen in het haar van ‘wat moet ik nu doen?’ Nog nooit kennisgemaakt met ons magneethart of de magneetstrip? Deze veelzijdige producten verlichten de pijn.

  Wist je dat het magneethart en de magneetstrip (het meest verkochte product van Energetix) ook wel het ‘EHBO-hartje’ of ‘-strip’ worden genoemd? Je kunt het magneethart of de magneetstrip direct op specifieke (chronische) probleemplekken dragen of zo dicht mogelijk in de buurt van wonden of blessures. Hierdoor ontstaat rondom het probleemgebied een sterkere en verbeterde doorbloeding, wat voor pijnverlichting of een snellere genezing kan zorgen.
  Kortom: het magneethart of de magneetstrip kan voor het hele gezin een ‘eerste hulp bij ongelukken’ een uitkomst bieden. Het mag gewoon niet ontbreken in de eerstehulpdoos of keukenla. Niet voor niets is het magneethart (vooral de versie met koper) wereldwijd het meest verkochte artikel van Energetix.

  Voorbeelden voor het gebruik van de strip of het hartje:
  – bij ontstekingen (denk aan reuma, artrose of MS-klachten)
  – bij een tennisarm of golfelleboog worden zeer goede resultaten geboekt
  – plaatselijke pijnverlichting waar dan ook in het lichaam, herstel van botbreuken
  – koude handen en voeten (door een verbeterde doorbloeding zal dit snel verminderen) krampen zullen zeer snel afnemen. Het verlicht bij rugpijn, en ook bij een hernia.
  – bij hoofdpijn en migraineklachten
  – bij menstruatieklachten
  en nog vele andere toepassingen bij elke klacht (vraag ons gerust ernaar)

  Met of zonder koper
  Het magneethart en de magneetstrip zijn allebei leverbaar in een uitvoering met of zonder koper. Koper is een mineraal dat via de huid in het bloed opgenomen wordt en heeft vele bijzondere goede eigenschappen. Koper werkt ontstekingsremmend, weerstandsverhogend en botopbouwend. Bovendien heeft het lichaam koper nodig om ijzer te kunnen opnemen uit voeding.
  De magneetstrip heeft, net als het magneethart, een kracht van 0,22 Tesla en is door zijn platte, lichtgebogen vormgeving bij uitstek geschikt om in de nek gedragen te worden. Bijvoorbeeld onder de kraag van een overhemd. Het magneethart blijft door de vormgeving beter zitten op de meer beweeglijke plekken van het lichaam.
  Eigenlijk adviseren wij iedereen een hartje of strip om aan te schaffen. Denk je nu nog steeds ‘wat een hokus pokus is dit’? Als je twijfelt, wil ik je vragen om het eens 30 dagen uit te proberen. We bieden de garantie van ‘niet goed, geld terug’!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply