Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een facelift zonder operatie
  Rate this post

  Weg met die rimpels en verslapte huid! Zie er jaren jonger uit met een stevige, gladde huid. Je ziet onmiddellijk resultaat. Gun jezelf een Faceliftkuur!

  We willen allemaal jonger zijn. Een mooie, jonge, gladde huid: wie wil dat niet? Jeanette Veldhuizen Clinic heeft daar een oplossing voor: de Faceliftkuur!

  Werkwijze
  De huid wordt eerst grondig gereinigd. Daarna wordt de huid als het ware gezandstraald door middel van microdermabrasie. Het effect hiervan is dat er een laagje van je huid is afgeschuurd. Hierna zullen alle behandelingen en producten veel beter werken.
  Daarna gebruiken we het zeer vernieuwende facelift­apparaat in combinatie met hyaluronzuur. In dit apparaat zitten 4 verschillende functies:
  1. Micro-vibratie: trillingen die de cellen rangschikken, waardoor producten beter in de huid kunnen.
  2. Ionteforese: door middel van lichte, haast niet voelbare stroom worden elektrisch geladen deeltjes in hoge concentraties hyaluronzuur- en aminozuurcomplexen diep in de huid gesluisd, waardoor het bindweefsel duidelijk verbetert. De huid wordt weer zacht en elastisch. Kleine rimpels verdwijnen en diepere rimpels verminderen. Je huid wordt weer jong!
  3. Radiofrequentie: golven veroorzaken warmte in de diepte van de huid, waardoor de structuur van de collagene huidvezels verandert en de huid verstrakt en verstevigt.
  4. EMS (Electrical Muscle Stimulation): micro-trillingen zorgen voor een verbeterende doorbloeding en algehele huidstofwisseling. Door diepe massage worden de celweefsels losgemaakt. De spieren worden aangespannen en ontwikkelt, waardoor de huid zich op een natuurlijke manier aanspant.

  Het resultaat van de Faceliftkuur: een zachtere, gladdere, strakkere huid met minder rimpels.

  Kuur
  De kuur bestaat uit 5 behandelingen. Je wordt 1 keer per week behandeld. Tussen de behandelingen door zet je de kuur thuis voort met de producten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply