Rate this post
 • Een feestje bij de kapper!
  Rate this post

  Salon Snel is een echt familiebedrijf, dat al meer dan 60 jaar bestaat. Sinds 2008 wordt de salon geleid door de derde generatie. Dochter Elze combineert vandaag de dag de authentieke kwaliteitswaarden van Snel, met een moderne en stijlvolle touch en de juiste smaak. De kernwaarden zijn dan ook niet voor niets ‘service’ , ‘meerwaarde’, ‘aandacht’, ‘advies’ en ‘kwaliteit’. Samen met haar team zorgt ze continu voor de authentieke kwaliteitsbeleving en draagt ze met verve de zorgvuldig verkregen titel van ‘haarspecialist’.

  Salon Snel organiseert nu ook feestjes! Ben je dus op zoek naar een leuk en origineel idee voor een meidenfeest? Wij organiseren voor jou een gezellige middag, die bestaat uit:
  – wassen van elkaars haar
  – haar invlechten
  – krullen zetten
  – haar opsteken
  – kleurtje of glitters
  – make-up
  – nagels lakken
  Elk arrangement is inclusief iets lekkers en fris, en natuurlijk koffie of thee voor de ouders. Aan het eind van deze leuke middag krijgen de kinderen nog een goodiebag en een diploma mee naar huis, en er worden leuke foto’s gemaakt.
  Dit arrangement is te boeken op woensdagen vanaf 15.00 uur en op zaterdagen vanaf 14.00 uur, met een minimum van 6 kinderen. De kosten zijn € 10,- per persoon. Bel voor meer informatie!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply