Rate this post
 • Een fit lichaam en meer in balans
  Rate this post

  Bij Mira van Herwijnen van Barendrecht Yoga kunnen kinderen en tieners terecht voor yoga-lessen. Daarnaast wordt er binnenkort ook gestart met zwangerschapsyoga- en Carryoga-lessen.

  Jongeren moeten tegenwoordig zoveel en staan bloot aan allerlei prikkels: huiswerk maken, social media, sporten… Ze hebben het druk en zijn snel afgeleid. Wat zou het dan fijn zijn als ze even een tijdje alles kunnen ontvluchten en tot rust kunnen komen, zonder verplichtingen. Met kinderyoga of tieneryoga kan dat. Wat is nou leuker dan yoga doen met leeftijdsgenoten? Tijdens een les worden diverse oefeningen gedaan, al dan niet binnen een thema. Het zijn oefeningen die de tieners ondersteunen in deze bijzondere fase in hun leven. Daarnaast doen we oefeningen die gericht zijn op de ademhaling (pranayama), mindfulness, expressie, samenwerking, bewustwording van je fysieke, emotionele en mentale lichaam, verschillende vormen van meditatie,
  het onderzoeken van je kwaliteiten en meer.
  Na een tieneryogales voelen ze zich meer in balans en hebben ze gewerkt aan een fit lichaam en een ontspannen geest… Mira geeft ook yoga voor kinderen. Tijdens de lessen kinderyoga krijgen de kinderen ruimte om zelfvertrouwen, ontspanning en plezier te ervaren. Door middel van visualisaties, (kinder)yogahoudingen, massages met behulp van massagekaartjes, diverse spellen en tekenen krijgen ze de kans om verbinding te voelen tussen lichaam en geest. In het voorjaar van 2016 starten yogalessen voor zwangeren en Carryoga-lessen. Hou de website in de gaten voor meer informatie.De lessen worden gegeven op diverse locaties in Barendrecht. Wil je meer informatie, of wil je je kind laten kennismaken met yoga en opgeven voor een proefles? Neem dan contact op met Mira.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply