Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een flesje energie
  Rate this post

  Verzucht je ook wel eens: ‘O, ik zou willen dat iemand een flesje energie voor mij had’? Veel mensen hebben het druk met hun werk, hun hobby’s en met sport. Heb jij dit ook? Je gaat op onregelmatige tijden naar bed en je eet vaak meer dan normaal en op onregelmatige tijden. Je komt aan in gewicht en je voelt je brak. Kortom: je hele lijf raakt ervan uit balans.

  Daarnaast is het belangrijk dat je genoeg beweging krijgt. Ga lekker buiten wandelen of ga een rondje fietsen. Je hoeft niet extreem te bewegen. Het is ook belangrijk dat je in de frisse lucht komt en zonlicht opvangt. Zo maakt je lichaam namelijk vitamine D aan. Misschien kun je hier wel wat hulp en advies bij gebruiken.

  Een andere optie is Reiki. In haar praktijk geeft Denise onder andere Reiki-behandelingen. Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met universele levensenergie. Reiki zorgt ervoor, dat het vermogen om energie op te nemen weer in balans komt. Het ruimt afvalstoffen op en zorgt ervoor dat onze organen beter functioneren. Reiki ondersteunt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest en kan praktisch bij alle ziektes worden toegepast. Het is geen vervanging, maar een aanvulling op de reguliere en natuurgeneeskunde.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply